Laatste nieuws

Altijd op de hoogte!

26-10-2019 | Domaine de l' Eau Rouge: Herfst in de Ardennen

Je ziet het, je voelt het en je ruikt het… ja ja, hij is in volle gang: de herfst! Een heerlijk najaarszonnetje er bij en genieten maar… Camping Eau Rouge is de ideale uitvalsbasis om al dat natuurschoon te ontdekken… Trek er op uit!

Lees verder

28-09-2019 | Domaine de l' Eau Rouge: Zomer op Eau Rouge

Hij zit er weer op, die zomer op Camping de l'Eau Rouge en o-o, wat was 'ie weer gaaf. We kijken terug op een heel geslaagde zomer!

Lees verder

24-04-2019 | Domaine de l' Eau Rouge: Pasen op Eau Rouge

Ah, wat kijken wij terug op een leuk weekend, jeetje. Wat werd het kampeerseizoen weer knallend ingezet, heerlijk!

Lees verder

07-02-2019 | Domaine de l' Eau Rouge: Winter in Stavelot

Afgelopen weken heeft het in het prachtige Stavelot behoorlijk flink gesneeuwd, dat levert buiten gezellige en warme winteravonden bij de haard met een kop chocolademelk, ook prachtige plaatjes op natuurlijk.

Lees verder

10-01-2019 | Domaine de l' Eau Rouge: Nieuwe website

Wij hebben sinds vandaag een nieuwe website! We hebben er de afgelopen maanden achter de schermen hard aan gewerkt en zijn erg trots op het mooie eindresultaat.

Lees verder

09-01-2019 | Domaine de l' Eau Rouge: Toiletpapier op de camping

Het is toch al jaren een tikkie een hekel punt aan het kamperen: met die toiletrol - soms verstopt in een krantje - onder de arm die hele camping over... Dat is gelukkig vanaf seizoen 2019 definitief verleden tijd!

Lees verder

23-12-2018 | Domaine de l' Eau Rouge: Vanaf nu ook op Instagram!

Toen we deze ochtend over de camping liepen zeiden we tegen elkaar: "Als je camping nu zo ontzettend fotogeniek is, hoe kan het dan toch zijn dat we nog geen Insta hebben...". Wel; bij deze! We staan dus vanaf vandaag op Instagram en heten domaine_eau_rouge.

Lees verder

09-09-2018 | Domaine de l' Eau Rouge: Raketten schieten op Eau Rouge

Voor de kids die wel vaker op camping Eau Rouge zijn geweest, is het intussen een klassieker geworden. Voor de volwassenen ook, want jeetje...wat vliegen die dingen hoog de lucht in... Raketten bouwen en schieten!

Lees verder

06-04-2018 | Domaine de l' Eau Rouge: Rondje Eau Rouge 2018

Als een weekend binnen 24 uur is volgeboekt en je merkt dat mensen alweer uitkijken naar hun komst naar Eau Rouge is dat een goed teken. En het is precies wat er gebeurde afgelopen Paasweekend op Camping l'Eau Rouge. Vooraf werd het parcours uitgezet en dit is al een feest om mee te maken.

Lees verder

08-07-2017 | Domaine de l' Eau Rouge: Terugblik op de zomer 2017

Het hoogseizoen 2017 loopt weer ten einde, voorzichtig kijken we al even terug op dit seizoen, dat natuurlijk nog niet echt afgelopen is. Het weer was niet altijd even voorspelbaar in de Ardennen, maar gelukkig wisten veel gasten onze camping gewoon te vinden. We verwelkomden mensen met kleine en grote tenten, met caravans of vouwwagens en met de camper.

Lees verder