Nieuws en blog

Nieuws en de beste tips uit de regio!

06-01-2022 | Domaine de l' Eau Rouge: Boswandeling vanaf de camping

Wandeltips

Deze keer hebben we een mooie wandeling voor jullie uitgestippeld door de bossen vlakbij de camping. Dat is genieten van alle prachtige natuur, de rust en wie weet - spot je zelfs nog een wild dier!

Lees verder

26-12-2021 | Domaine de l' Eau Rouge: Combineren = profiteren!

Algemeenseizoen-2022

Je wist misschien al dat je bij Camping Eau Rouge in de Belgische Ardennen al terecht kon voor een mooie voorseizoensplaats of een naseizoensplaats, zodat je extra lang kan genieten van alles wat de camping en de omgeving te bieden heeft. En dat, dat is erg veel wat onze omgeving te bieden heeft: want je kan in de omgeving van Stavelot heerlijk wandelen en fietsen.

Lees verder

20-12-2021 | Domaine de l' Eau Rouge: Rondje Stavelot vanaf de camping

Wandeltips

Vandaag delen we met jullie een leuke wandeling die start vanop de camping en je door mooie bospaden naar Stavelot-Centrum brengt en dan ook weer terug naar de camping. Zo heb je een mooie mix van bos en natuur, dorpjes en het platteland.

Lees verder

06-11-2021 | Domaine de l' Eau Rouge: Herfst in Stavelot

Algemeenfotosseizoen-2021

Wij - en de mensen die hier wel vaker geweest zijn in deze tijd van het jaar - weten hoe prachtig het hier kan zijn in de herfst, dat is genieten van vuurrode bladeren aan de bomen, de geur van vers gevallen blad en heerlijk wandelen in de bossen! Ook dit seizoen is net als de drie andere seizoenen (lente, zomer en winter) mooi op zijn eigen manier... 

Lees verder

17-10-2021 | Domaine de l' Eau Rouge: Nieuw asfalt op Cheneux

Algemeenfotosseizoen-2021

Na onze eigen camping afgelopen mei te hebben geasfalteerd, is het nu eindelijk zover: de toegangsweg naar de camping (Cheneux) wordt ook voorzien van een hagelnieuw asfalt-tapijt 😀🎉😇 We zijn erg blij en trots! ☺️😄

Lees verder

07-09-2021 | Domaine de l' Eau Rouge: Zomer 2021

Algemeenfotosrecreatieseizoen-2021

2021 was ons weer een bijzonder jaar...maar wat ons vooral bij zal blijven is de liefde en warmte die Camping Eau Rouge heeft mogen ervaren, dankjewel ❤

Lees verder

19-06-2021 | Domaine de l' Eau Rouge: Update corona-maatregelen tijdens jullie verblijf

Algemeenseizoen-2021

Om je goed voor te kunnen bereiden op je vakantie; geven we je hier graag een actueel overzicht van de maatregelen die gelden op de camping tijdens jullie verblijf op Camping Eau Rouge in de Belgische Ardennen.

Lees verder

08-05-2021 | Domaine de l' Eau Rouge: Grote werken

Algemeenfotosseizoen-2021

We zitten hier natuurlijk nooit stil, dat weten jullie intussen al...maar deze klus verdient toch een leuk bericht op de website. We hebben namelijk de gehele camping voorzien van een spliksplinternieuw asfalt!

Lees verder

08-05-2021 | Domaine de l' Eau Rouge: Proost! Het terras mag weer open…

Algemeenseizoen-2021

Joepie, vanaf vandaag (zaterdag 8 mei 2021) mogen de terrassen weer open! De koelkast is gevuld, de tafels en stoelen staan weer waar ze horen te staan...en wij zijn er klaar voor!

Lees verder

06-03-2021 | Domaine de l' Eau Rouge: Camping Pasen 2021

Algemeenseizoen-2021

Goede vooruitzichten... 🐰 Kom gezellig bij ons kamperen of huur een chalet op de camping met Pasen of de paasvakantie.

Lees verder