Laatste nieuws

Altijd op de hoogte!

17-10-2021 | Domaine de l' Eau Rouge: Nieuw asfalt op Cheneux

Na onze eigen camping afgelopen mei te hebben geasfalteerd, is het nu eindelijk zover: de toegangsweg naar de camping (Cheneux) wordt ook voorzien van een hagelnieuw asfalt-tapijt 😀🎉😇 We zijn erg blij en trots! ☺️😄

Lees verder

07-09-2021 | Domaine de l' Eau Rouge: Zomer 2021

2021 was ons weer een bijzonder jaar...maar wat ons vooral bij zal blijven is de liefde en warmte die Camping Eau Rouge heeft mogen ervaren, dankjewel ❤

Lees verder

19-06-2021 | Domaine de l' Eau Rouge: Update corona-maatregelen tijdens jullie verblijf

Om je goed voor te kunnen bereiden op je vakantie; geven we je hier graag een actueel overzicht van de maatregelen die gelden op de camping tijdens jullie verblijf op Camping Eau Rouge in de Belgische Ardennen.

Lees verder

08-05-2021 | Domaine de l' Eau Rouge: Grote werken

We zitten hier natuurlijk nooit stil, dat weten jullie intussen al...maar deze klus verdient toch een leuk bericht op de website. We hebben namelijk de gehele camping voorzien van een spliksplinternieuw asfalt!

Lees verder

08-05-2021 | Domaine de l' Eau Rouge: Proost! Het terras mag weer open…

Joepie, vanaf vandaag (zaterdag 8 mei 2021) mogen de terrassen weer open! De koelkast is gevuld, de tafels en stoelen staan weer waar ze horen te staan...en wij zijn er klaar voor!

Lees verder

06-03-2021 | Domaine de l' Eau Rouge: Camping Pasen 2021

Goede vooruitzichten... 🐰 Kom gezellig bij ons kamperen of huur een chalet op de camping met Pasen of de paasvakantie.

Lees verder

09-02-2021 | Domaine de l' Eau Rouge: Klantenkaart / bonuskaart

Ben jij - net als wij - helemaal gek van Camping Eau Rouge? Of kom je hier voor het eerst maar kom je graag vaker terug? Dan hebben wij een supertoffe aanbieding voor jullie: wij stellen je graag onze klantenkaart voor!

Lees verder

11-01-2021 | Domaine de l' Eau Rouge: Winterpret in de Ardennen

Brrr...best wel koud zo! Maar dat betekent ook dat de omgeving weer op z'n opperbest is! Ieder seizoen is anders, maar in de Belgische Ardennen zijn ze alleszins allemaal prachtig!

Lees verder

27-11-2020 | Domaine de l' Eau Rouge: Het najaar in de Ardennen

Het najaar in de Belgische Ardennen...het is alsof je door een prentboek loopt! Mooie vergezichten, prachtige kleuren en snuif die heerlijke geur op van de herfst. Benieuwd? Bekijk dan dit nieuwsbericht...

Lees verder

07-09-2020 | Domaine de l' Eau Rouge: Wat een zomer!

2020...wat een jaar! Het is een bijzonder jaar geweest, voor ons allemaal. Desalniettemin kijken we terug op een fijne zomer.

Lees verder