Werken bij l'Eau Rouge

Werken op een camping

Werken op een camping

Wij zijn regelmatig op zoek naar mensen die het leuk vinden om op een camping in de Ardennen, Stavelot te werken. Droom jij al jaren van het werken op een camping? Misschien houdt je zoektocht hier op.

Hou deze pagina in de gaten om op de hoogte te blijven van de openstaande plekken.

We benadrukken graag dat je in Team Eau Rouge – ongeacht je leeftijd – altijd welkom bent. Een leuke klik is voor ons belangrijker dan de leeftijd. Twijfel dus niet, maar neem gewoon contact met ons op.

Openstaande vacatures

Algemeen medewerker

Ben je op zoek naar een toffe baan? Studentenbaan of flexijob? Ben je vaak beschikbaar tijdens de vakantieperiodes of kom je juist graag twee maanden werken in het hart van de Ardennen? Wij zijn altijd op zoek naar goeie krachten.

Lees meer…

Iets anders?

Wie niet waagt, niet wint en niet geschoten, dat is ook altijd mis. Denk jij dat jij een ontzettende aanwinst voor ons team zou zijn? Wij laten ons graag overtuigen…

Contact

Heb jij het in je?Het Eau-Rouge-DNA

Om op de camping te werken, heb je het goede DNA nodig. Daarbij staat de gast en de vakantie natuurlijk centraal... Bij ons gaan de mensen weg met een goed gevoel, dat vinden we belangrijk en daar kunnen en willen we als Team Eau Rouge voor zorgen!

Het is hard werken, dus daar draai jij natuurlijk je hand niet voor om, maar het is bovenal ook gezellig. Want ondanks de drukte eten we gezamenlijk elke middag, zo weten we precies van elkaar wat er waar en wanneer speelt.

Je hebt een positieve uitstraling, denkt graag mee en weet van aanpakken.

Wij zorgen goed voor je, met goed en gezond eten, een verblijf indien nodig en uiteraard: een gezellig koffietje of biertje op z'n tijd.

Lerend werken of werkend leren?Erkend stage bedrijf

Wij zijn een erkend S-BB stagebedrijf (en daar zijn we TROTS op!), dus ook als je stage wil - of moet - lopen kan je bij ons terecht.

Dit kan op de volgende gebieden:

  • Toerisme: dat spreekt voor zich. Dan hebben we het natuurlijk over receptie en onthaal en ja - eigenlijk alles wat met klantcontact te maken heeft!
  • Groen-voorziening: want ja, het is een natuurlijke omgeving, maar dat betekent niet dat we de natuur niet hier en daar een beetje moeten helpen.

Vragen, neem contact met ons op! We horen graag van je.

Neem contact met ons op