Werken bij l'Eau Rouge

Gezellig team!

Vacatures

Wij zijn regelmatig op zoek naar mensen die het leuk vinden om op onze camping in de Ardennen, Stavelot te werken. Droom jij al jaren van het werken op de camping? Misschien houdt je zoektocht hier op.

Hou deze pagina in de gaten om op de hoogte te blijven van de openstaande plekken.

Recreatie-team

Voor de meivakantie en de zomervakantie zijn wij nog druk op zoek naar enthousiaste recreatie-medewerkers om te werken op de camping. Bij voorkeur een leuk duo dat elkaar al kent en beschikbaar voor een 3-tal weken in de zomervakantie.

Vacature bekijken

HET EAU-ROUGE DNA

Om op de camping te werken, heb je het goede DNA-nodig. Daarbij staat de gast en zijn vakantie natuurlijk centraal… Bij ons gaan de mensen weg met een goed gevoel, dat vinden we belangrijk en daar kunnen we als Team Eau Rouge voor zorgen!

Het is hard werken, dus daar draai jij natuurlijk je hand niet voor om, maar het is bovenal ook gezellig. Want ondanks de drukte proberen we gezamenlijk te eten elke middag, zo weten we precies van elkaar wat er waar en wanneer speelt.

Wij proberen goed voor je te zorgen, met goed en gezond eten, een verblijf indien nodig en uiteraard: een gezellig koffietje of biertje op z’n tijd.

 

Iets anders?

Wie niet waagt, niet wint en niet geschoten, dat is ook altijd mis. Denk jij dat jij een ontzettende aanwinst voor ons team zou zijn? Wij laten ons graag overtuigen…

Contact