Door het bos naar het circuit

Zeker niet alleen voor de race-fan

Kom genieten in de Ardennen...
+ -
+ -

We krijgen wel vaker de vraag of er mooie wandelroutes; natuurlijk zijn deze er! Sterker nog, daar zijn er zelfs heel veel van. Vandaar dat we ons voorgenomen hebben regelmatig een leuke wandeling – startend vanaf of vlakbij de camping – met jullie te delen.

Deze keer vertrekken we weer vanop de camping om een mooie rondgang door het bos te maken, deze keer niet richting Stavelot, maar de andere kant op: richting het circuit van Spa-Francorchamps (je hoeft zeker geen circuit-fan te zijn om heerlijk van deze wandeling te genieten).

We vertrekken vanop de camping en gaan bij de uitgang weer links af, klimmen naar boven en steken de grote weg over. Kronkelend door het bos lopen we naar boven tot we bij de RAVEL-baan uitkomen, daar gaan we naar rechts. We lopen een hele poos rechtdoor en genieten van de vergezichten die opdoemen tussen de bomen.

Overigens, vergeet zeker ook niet te genieten van de hele mooie rotswanden waar het water naar beneden druppelt.

Als we halverwege het circuit zijn, slaan we weer links af, klimmen naar boven en keren zo weer terug naar de camping. Het bospad loopt als het ware parallel aan de RAVEL-baan. Ter hoogte van de camping kronkelen we weer naar beneden.


Tips in de omgevingWandeltipswandelen

geplaatst op 14-02-2022 door Domaine de l' Eau Rouge

Terug naar nieuwsoverzicht