Onze voorzieningen

Voor groot en klein, jong en oud

+ -
+ -

Onze voorzieningen; garantie voor een top-vakantie!

Er zijn meer dan voldoende voorzieningen op de camping om van jullie vakantie naar de Belgische Ardennen een top-vakantie te maken. Zo is onze camping bijvoorbeeld voorzien van modern en schoon sanitair, gratis WIFI-punten, een buitenzwembad en een mooie speeltuin voor de kinderen.

We hebben ook een toffe cafetaria met gezellig terras, lekkere drankjes (verfrissend in de zomer en verwarmend in het voor- en najaar) en héérlijk eten. Ontdek op deze pagina onze leukste voorzieningen op de camping!

Verwarmd en Altijd schoon Modern sanitair

Onze camping is uitgerust met schoon, goed onderhouden en verwarmd (!) sanitair, van alle gemakken voorzien. Zo hebben we bijvoorbeeld ook een peuterdouche en een baby-bad.

Voorin vind je douches en toiletten, verderop het terrein staan nog twee kleinere blokken met toiletten en afwasplaatsen. Zo hoef je nooit ver te lopen!

De douches werken op een muntstuk van 50 eurocent voor een douchebeurt. Wisselen kan bij de receptie.

Neem een duik in ons Heerlijke buitenzwembad

Een van de mooiste voorzieningen op de camping is misschien wel ons mooie verwarmde buitenbad! Lekker veel waterpret gegarandeerd…

Of je nu lekker wil plonsen, even sportief wil zwemmen of gewoon wil genieten in de zon: kom dan lekker naar ons zwembad. Echt één van de toppers qua voorzieningen op de camping.

Van harte welkom Cafetaria

Na een heerlijke wandeling door de prachtige natuur, of na een sprookjesachtige rondleiding door één van de vele grotten in de buurt, of na een dagje actief weg naar bijvoorbeeld Plopascoo (of gewoon: omdat je er in zin hebt)… is er niets zo heerlijk als met de benen onder de tafel te ontspannen en te genieten van een heerlijk drankje of een lekkere maaltijd. Daarvoor nodigen wij je van harte uit in onze cafetaria, de plek bij uitstek voor een gezellige babbel, een smakelijke maaltijd of een leuke avond-activiteit in de schoolvakantie.

Ontdek onze cafetaria

Voor jong en oud Spelen

Centraal op de camping staat onze mooie speelboom die alle kids maar al te graag laat klimmen en klauteren in zijn grote takken. Maar ook voldoende plaats om te schommelen, glijden en klimmen.

Ken je trouwens onze vogelbingo al?

Iets sportiever?

Voor de iets grotere kids zijn er – qua voorzieningen op de camping – natuurlijk de ping-pong-tafel en onze vette tafelvoetbal/kicker-tafel te vinden voor heerlijke wedstrijdjes.

Maar ook voor voetballen en volleyballen hebben we alles in huis op het speelveld voorin.

Skelter / go-karts huren

Wil je de camping ontdekken vanuit je eigen skelter? Dat kan, je kan bij ons namelijk een skelter huren. We hebben skelters voor de jongere en de oudere kinderen (max. 12 jaar). Inlichten zijn natuurlijk te verkrijgen bij de receptie of in onze app.

Supergaaf Het vetste recreatie-team

Wij hebben het vetste animatie-team uit de hele Ardennen! Elk jaar vliegen we de coolste animatoren in die er alles aan zullen doen om van jouw vakantie een top-vakantie te maken! Je BFF’s gaan niet weten wat ze horen als jij aan komt zetten met jouw vakantie-avonturen!

Lees alles over onze recreatie

Goedemorgen!Ovenvers broodjes

Zeg nu zelf, bij een goede start van je vakantie-dag, hoort toch ook een goed ontbijt? Dat bakken wij niet zelf, maar dat doet de warme bakker uit het dorp voor ons (en dat doet die beter ook). Je kan in het hoogseizoen en de drukke weekends ‘s avonds bestellen en dan staat het de volgende ochtend voor je klaar, hmm…

Je hoeft er niet eens de deur voor uit, enkel nog even een eitje koken of bakken en kom maar op met die croissants!

WIFIGratis WIFI

Je wil natuurlijk tijdens de vakantie goed bereikbaar zijn om bv. aan het thuisfront laten weten wat voor fijne vakantie je hebt. Maar  vooral: je wil natuurlijk ongestoord je mails of social media checken, berichtjes sturen en ontvangen of alvast de omgeving een beetje verkennen.

Wij hebben een goed bereik op het grootste gedeelte van de camping met onze gratis WIFI.