Plattegrond

Wat is waar?

Kom genieten in de Ardennen...
+ -
+ -

Plattegrond

Hieronder vind je een plattegrond die je een beetje een indruk geeft van ons ruim opgezette terrein met de mooie groene plaatsen. Uiteraard ben je ook van harte welkom om ons terrein te komen bekijken!

Voorpret is de beste pret

Je kan ook vast al even kijken waar je precies gaat staan, je ziet namelijk ook waar de zon op komt. Voorkeursplaatsen kan je aangeven bij je reservering.

 

Wij helpen je graag!

Heb je naar aanleiding van de plattegrond nog een vraag of een opmerking? Neem dan gerust met contact met ons op. Want: wij helpen je graag!

Neem contact op

Ontdek al onze voorzieningen

Op Domaine de l’Eau Rouge zijn voldoende voorzieningen om van jullie vakantie naar de Belgische Ardennen een topvakantie te maken. Zo is het voorzien van modern sanitair, een buitenzwembad, een speeltuin voor de kinderen en een ruime kantine met gezellig terras. Uiteraard voorzien van lekkere drankjes (verfrissend in de zomer en verwarmend in het voor- en najaar) en héérlijk eten.

Onze voorzieningen

Ga er op uit: eindeloos veel activiteiten

Voor de actievelingen onder ons is er van alles te beleven op en rond onze camping in Stavelot. Er liggen hier bijvoorbeeld fantastische wandel- en fietsroutes. De Belgische Ardennen lenen zich daarnaast voor activiteiten zoals forelvissen en handboogschieten.

De omgeving van Stavelot biedt ook leuke bezienswaardigheden zoals de Grotten van Hotton, Waalse mijnen, Reinhardstein, het attractiepark Plopsacoo. Tenslotte niet te vergeten: het F1 Circuit Spa Franchorchamps dat op steenworp afstand van Camping l‘Eau Rouge in Stavelot ligt.

Uitjes en activiteiten