Uitjes en activiteiten

Voor ieder wat wils; maar samen er op uit!

Kom genieten in de Ardennen...
+ -
+ -

Er is hier zo veel te doen…

Uitjes en activiteiten in de Ardennen… Eigenlijk te veel om op te sommen, maar we proberen het toch. We hebben geprobeerd de activiteiten en bezienswaardigheden onder te verdelen in een paar rubrieken. We hebben er van gemaakt dagje weg, natuur en cultuur & historie.

Kies hieronder een rubriek om te kijken wat er onder zit, of bekijk ze allemaal, dat mag natuurlijk ook.

Voor jong en oud Samen op pad!

Onze camping ligt erg gunstig ten aanzien van verschillende (toeristische) bezienswaardigheden en attracties in de buurt. Op de volgende pagina proberen wij je een overzicht te geven van de hoogtepunten. Die zijn natuurlijk eindeloos, dus voor echt sappige verhalen; informeer gerust eens bij ons.

Daarbij denken we toch heel gauw aan het heel gezellige Coo. Past in alle onze rubrieken, maar we lichten Coo hier uit. Er is meer dan alleen het Plopsa-park natuurlijk, zo kan je er genieten van de prachtige watervallen. En lekker eten en drinken ook natuurlijk.

Dit bewijst maar weer: er zijn tal van leuke uitjes en activiteiten in de Ardennen…

Ga samen op pad

Boven en onder de grond Natuurschoon

Wie Ardennen zegt, zegt natuur. En wat hebben we daar een overvloed aan in deze prachtige omgeving. Geniet van de prachtige rotspartijen, heerlijke beekjes en prachtige grotten.

Wat zo bijzonder is aan de natuur in de Ardennen is toch wel de ongereptheid. Niet met z’n allen achter elkaar op aangelegde wandelpaden, maar heerlijk vrij de natuur in. Hou wel altijd de (soms wel erg kleine) wegwijzers in de gaten!

De natuur in!

Toen en daar, hier en nu Cultuur en historie

De cultuurliefhebber vindt ook tal van leuke activiteiten in de omgeving van Stavelot. Historisch gezien zijn er bij ons in de omgeving tal van bijzondere plekken te vinden. Zo zijn er tal van plekken waar je meer te weten komt over de (middeleeuwse) geschiedenis van de prachtige omgeving. Niet leuk, maar wel heel boeiend zijn ook de musea over de oorlogen.

Ga cultuur snuiven