Markten

Normale markten en brocante markten

Markten in de Ardennen… Genieten jullie ook zo van rondstruinen en leuke vondsten ontdekken bij (brocante-)markten in het buitenland?

In de omgeving van Camping L’Eau Rouge kan je genoeg leuke markten in de Ardennen – al dan niet brocante – ontdekken.

Sterker nog; eens per jaar wordt het historische centrum van het pittoreske Stavelot zelf voor verkeer afgesloten en wordt er een grote brocante-markt gehouden. Deze vindt jaarlijks ergens rond eind juni plaats. Het is een gezellige, zomerse rommelmarkt waar je vele interessante vondsten kunt doen. klik hier voor de exacte datum.

Donderdag is er trouwens de wekelijkse markt in het centrum van Stavelot, op het voorplein van de Abdij. Dit is een gezellige markt zoals je die overal kan vinden: marktkramen met allerlei fruit, groenten, gebraden kip, bloemen, noem maar op! Natuurlijk in de buurt van onze camping in Stavelot.

Markten in Spa

In Spa is er wekelijks een brocante-markt die elke zondag in het centrum gehouden wordt van 8:00-13:00 uur. Spa ligt op ongeveer 20 minuten rijden van Ardennencamping l’ Eau Rouge.

Markten in LUik

Elke vrijdag kan je in de Simenon-wijk van Luik terecht voor de rommelmarkt van Saint-Phollien, deze duurt trouwens de gehele dag.

Maar ook op zaterdag kan je in Luik naar de markt van Amercoeur gaan, zeker ook een aanrader.

Eveneens is er op zondag van 8:00 tot 14:00 uur in Luik langs de Quai de Maestricht de La Batte-markt. Dit is een markt met groente, fruit, kaas, boeken en planten. Wist je dat dit bovendien de grootste en oudste markt van België is? Echt één van de aanraders van al de markten in de Ardennen.

Luik is ongeveer 40 minuten rijden van Camping l’Eau Rouge.

Overige markten vlakbij Camping L’Eau Rouge

In Welkenraedt is het hele jaar door op zondag van 7:00 tot 13:00 uur een grote brocante- en rommelmarkt op het Place des Combattants. Dat is trouwens ongeveer 35 minuten rijden van de camping.

In Malmédy organiseren ze bovendien eind november een herfstrommelmarkt. In een 15-tal minuutjes bent u vanop de camping in het centrum van Malmedy.

Overtuigd?

Boek dan nu je verblijf op Ardennencamping Domaine de l’ Eau Rouge in Stavelot en laat je verbazen!

Direct reserveren