Pasen 2022 🐰

Heerlijk genieten van het voorjaar

Pasen🐰, dat blijft toch een beetje de start van het kampeerseizoen (hoewel wij jullie natuurlijk met alle plezier weer ontvangen vanaf 11 maart 2022)… Bij ons kan je zalig kamperen met Pasen of een chalet huren met Pasen, voor ieder wat wils.

Ben jij dus nog op zoek naar een leuke bestemming voor de Pasen? Ontdek dan zeker eens onze camping! Of je nu houdt van wandelen, fietsen, het verkennen van de omgeving of lekker relaxen op de camping – bij ons kan het allemaal!

Op camping Eau Rouge hebben we hele mooie en groene kampeerplaatsen, maar verhuren we ook goed uitgeruste chalets. Ken je trouwens onze chalets aan de bosrand al? Kortom, of je nu een tent, caravan, camper – of helemaal niets – hebt; bij ons ben je altijd aan het juiste adres!

En Is dat…de Paashaas?

Jazeker! Ook wij maken er (samen met de paashaas) een top-weekend van: geniet van een lekker royale paas-ontbijtmand met bubbels, bezorgd aan de kampeerplaats of chalet en natuurlijk voor de kleinsten – en de iets minder kleinsten – paaseieren zoeken en andere leuke paas-activiteiten.

Wil jij genieten van zo een heerlijk luilekker paasontbijt? Dit kan je gemakkelijk melden tijdens de reservatie in het opmerkingen-veld of loop even langs de receptie. De kosten voor dit ontbijt bedragen 12,50 euro voor een volwassene en 7,50 euro voor een kind.


Algemeenseizoen-2022

geplaatst op 11-02-2022 door Domaine de l' Eau Rouge

Terug naar nieuwsoverzicht