Kamperen in de Belgische Ardennen

Wees welkom

Kom en geniet: Rust, ruimte en prachtige natuur

Kamperen in de Ardennen: ben je een kampeerder in hart en nieren? Dan ken je dat bijzondere gevoel op een camping: ’s ochtends uit de tent of caravan stappen, vervolgens de lucht inademen en vrolijk worden van rust, ruimte en de prachtige natuur.

Alle ingrediënten voor het echte kampeergevoel vind je bij ons: ruime plaatsen met een elektriciteitsaansluiting van 10 AMP en ten slotte de prachtige natuurlijke omgeving van een rustige camping in de Belgische Ardennen.

Bij ons ben je welkom met je favoriete kampeermiddel: tent, caravan, camper, vouwwagen, … Staat jouw pareltje er niet tussen? Geef even een belletje, dan vullen we het lijstje graag aan.

Wij hebben natuurlijk ook alle voorzieningen om van jouw verblijf een top-verblijf te maken: zo is er voldoende en schoon sanitair, een gezellige kantine voor een koffie of een biertje. En uiteraard een snackbar waar je heerlijk kan eten!

Voor de kids voorzien we natuurlijk ook van alles: zo is er onze leuke (en veilige) speeltuin, het zwembad en in de mei- en zomervakantie natuurlijk ons vette recreatieteam!

Direct reserveren Bekijk de tarieven

Vrij kamperen Uniek bij ons

Omdat we niet van regeltjes houden vind je bij ons unieke kampeervelden die schaars zijn op Ardennen campings in België. Tijdens het laagseizoen bepaal je zelf wat en waar jouw of jullie plekje wordt. Er is tenslotte ruimte genoeg!