Kamperen in de Belgische Ardennen

Wees welkom

Kom genieten in de Ardennen...
+ -
+ -

Kom en geniet: Rust, ruimte en prachtige natuur

Kamperen in de Ardennen: ben je een kampeerder in hart en nieren? Dan ken je dat bijzondere gevoel op een camping: ’s ochtends uit de tent of caravan stappen, vervolgens de lucht inademen en vrolijk worden van rust, ruimte en de prachtige natuur.

Alle ingrediënten voor het echte kampeergevoel vind je bij ons: ruime plaatsen met elektriciteitsaansluiting van 6 of 10 ampère, goede voorzieningen op de camping zelf en natuurlijk de prachtige natuurlijke omgeving van een rustige camping in de Belgische Ardennen.

Bij ons ben je welkom met je favoriete kampeermiddel: tent, caravan, camper, vouwwagen, … Staat jouw pareltje er niet tussen? Geef even een belletje, dan vullen we het lijstje graag aan.

Wij hebben natuurlijk ook alle voorzieningen om van jouw verblijf een top-verblijf te maken: zo is er voldoende en schoon sanitair, een gezellige kantine voor een koffie of een biertje. En uiteraard een snackbar waar je heerlijk kan eten!

Voor de kids voorzien we natuurlijk ook van alles: zo is er onze leuke (en veilige) speeltuin, het zwembad en in de mei- en zomervakantie natuurlijk ons vette recreatieteam!

Direct reserveren Bekijk de tarieven

ONTDEK ONZE UITGEBREIDEWEBSITE

Wist je dat je heel veel informatie en antwoorden op vragen terug kan vinden op onze uitgebreide website? Ontdek alles over onze kampeerplaatsen of onze chalets.

Reserveren kan eenvoudig en snel via onze boekingsmodule, snelle bevestiging!

Reserveren Veelgestelde vragen

Ontdek onze verschillendeKampeerplaatsen

Kamperen met de caravan

Meer informatie

Kamperen met de camper

Meer informatie

Kamperen met de tent

Meer informatie

Ontdek de camping

Op Domaine de l’Eau Rouge zijn – buiten dat het hier natuurlijk ontzettend gezellig is – meer dan voldoende voorzieningen om van jullie vakantie naar de Belgische Ardennen een topvakantie te maken. Zo is er modern en schoon sanitair, een buitenzwembad, een speeltuin voor de kinderen, recreatie in de zomer-vakantie en een gezellige kantine met nog gezelliger terras. Uiteraard voorzien van lekkere drankjes (verfrissend in de zomer en verwarmend in het voor- en najaar) en héérlijk eten.

Ontdek de camping Ontdek de omgeving