De camping tijdens de Formule 1

Net iets anders, net zo gezellig

Iets anders:De camping tijdens het
F1-weekend

Op zoek naar een verblijf tijdens de F1, bij ons kan je Kamperen met de F1, ontdek hier alles over F1-camping l’ Eau Rouge… Kamperen met de F1? Camping boeken met de F1? Camping l’Eau Rouge ligt dichtbij het Formule 1 circuit van Spa en hierdoor wordt onze camping jaarlijks in het F1 weekend overspoeld met gasten die de Formule 1 willen bezoeken. Tijdens dit weekend is de camping niet voor toerisme geopend, maar uitsluitend voor Formule 1 bezoekers.

Goede afspraken maken goede vrienden

Wij staan bekend als een rustige en groene camping voorzien van ruime plekken. Maar één weekend per jaar ruilt onze camping dit imago even in…

Tijdens het weekend van de Formule 1 wordt onze camping – mede door zijn ontzettend gunstige ligging – een groot en gezellig evenementen-terrein.

Om dat goed te laten verlopen, hebben wij dat weekend wat aangepaste regels om te kamperen met de F1, we vinden het belangrijk dat je daar van te voren over in te lichten.

 • Gedurende dit weekend zijn er geen gewone staanplaatsen op de camping, jouw plaats biedt ruimte voor 1 tent of caravan. Inschikken is daarbij uiteraard belangrijk zodat er voor zoveel mogelijk enthousiastelingen plek is.
 • Voortenten bij de caravan of camper zijn NIET toegestaan.
 • De camping beschikt over stroomvoorzieningen, het is niet noodzakelijk dit afzonderlijk te reserveren. Het is wel aan te raden een goede verlengkabel mee te nemen.
 • Reserveringen zijn altijd inclusief de laatste zondag, ook als jullie op zondagavond vertrekken.
 • Extra auto’s zijn niet toegestaan, 1 auto per plaats.
 • Tijdens het F1 weekend hebben wij de beschikking over een aangrenzend weiland dat als tententerrein wordt ingericht. Tenten staan hier dicht tegen elkaar.
 • Minimum leeftijd 10 jaar.
 • Geen vuurtjes, alleen barbecue op gas of kant en klare houtskool toegestaan.
 • Geen eigen tap- of muziekinstallaties.

Onze vaste gasten tijdens het F1 weekend weten hoe gezellig het dit weekend op camping l’Eau Rouge is tijdens het F1 weekend. Terug van het circuit is er een gezellige sfeer op de camping waar u met de andere gasten nog lang kunt napraten over de race.

Aankomst en vertrek

 • Aankomsten op woensdag, donderdag en vrijdag vanaf 09:00 tot 22:00 voor caravans, campers en tenten, daarna vervalt uw reservering.
 • Zit u vast in de file, bel dan even met ons zodat wij uw plaats vrij houden.

We plaatsen op volgorde van binnenkomst, mocht je naast elkaar willen staan dan moet je dus ook tegelijkertijd aankomen.

Direct reserveren

Tarieven

Tijdens het F1-weekend hanteren we iets andere tarieven voor het kamperen met de F1. Benieuwd naar de tarieven?

Tarieven F1