Fietsroute langs het stuwmeer van Coo

Heerlijk genieten van de RAVEL's

Deze keer delen we geen wandelroute, maar een fietsroute! Want je kan in de regio natuurlijk ook ontzettend goed fietsen! Wees gerust, je hoeft er echt geen Eddy Merckx voor te zijn, want we fietsen deze keer lekker over de RAVEL-fietspaden!

We vertellen het wel vaker, je vertrekt gemakkelijk vanop de camping en we beginnen onze fietsroute via de pre-Ravel L44A.

Hoe kom je daar? Wel, dat is super makkelijk! Fiets de camping uit en draai gelijk af naar links, klim naar boven en steek de grote weg (Route de l’Eau Rouge) over. Volg het kronkelende bospad tot je een asfalt-fietspad kruist en je bent vertrokken.

Of, iets minder uitdagend: fiets de camping uit en draai gelijk af naar links, klim naar boven en ga naar links op de grote weg (Route de l’Eau Rouge), neem de eerste straat aan je rechterhand. Volg de straat tot je een asfalt-fietspad kruist en je bent vertrokken

Vervolgens fietsen we – lekker door het bos – tot in Coo waar we nabij het lager gelegen stuwmeer van Coo fietsen. Dat is dat meer wat je op de kaart goed herkent aan de C-vorm, de C van … Coo! Fiets niet te hard en geniet ook van de mooie uitzichten!

PS: wij hadden een keer het genoegen het stuwmeer van Coo leeg te mogen aanschouwen vanwege schoonmaakwerken! Best gek toch?


FietstipsTips in de omgevingfietsen

geplaatst op 23-02-2023 door Domaine de l' Eau Rouge

Terug naar nieuwsoverzicht

DETAILS

Lengte: 28,4 kilometer

VERTREKPUNT

Camping de l’Eau Rouge

Ook leuk voor jou!