Rust en ruimte

Ardennencamping l'Eau Rouge

Waar we zuinig op zijn Wonderschone natuur

De prachtige bossen, romantische riviertjes, indrukwekkende rotswanden en authentieke dorpjes zijn enkele van de vele de ingrediënten die onze camping in de Belgische Ardennen tot een unieke camping maken.

De natuur in de Ardennen is een ware bron van inspiratie, waar we zuinig op zijn. Voor ons is de natuur erg belangrijk, dit ziet u terug op en rond de camping in de Ardennen, Stavelot.

Zoveel jaren geschiedenisStavelot

Wist je dat Stavelot al meer dan 1500 jaar oud is, dat zie én voel je in het mooie en pittoreske centrum van Stavelot. Kuier daarom eens een middag door de prachtige kleine straatjes en verwonder jezelf. Sluit dit af met een heerlijke La Chouffe op één van de vele terrasjes. Of bij ons, dat mag natuurlijk ook altijd ;-).

Kamperen Chalet huren

Kamperen op de camping

Alle ingrediënten voor het echte kampeergevoel vind je bij ons. Ruime plaatsen met een elektriciteitsaansluiting van 6 of 10 ampère en bovendien de prachtige natuurlijke omgeving van een rustige camping in de Belgische Ardennen.

Iets meer luxe? Wij verhuren ook leuke chalets!

Kampeerplaatsen Chalet huren

Ontdek al onze voorzieningen

Op Domaine de l’Eau Rouge zijn voldoende voorzieningen om van jullie vakantie naar de Belgische Ardennen een topvakantie te maken. Zo is het voorzien van modern sanitair, een buitenzwembad, een speeltuin voor de kinderen en een ruime kantine met gezellig terras. Uiteraard voorzien van lekkere drankjes (verfrissend in de zomer en verwarmend in het voor- en najaar) en héérlijk eten.

Onze voorzieningen

Ga er op uit: eindeloos veel activiteiten

Voor de actievelingen onder ons is er van alles te beleven op en rond onze camping in Stavelot. Er liggen hier bijvoorbeeld fantastische wandel- en fietsroutes. De Belgische Ardennen lenen zich daarnaast voor activiteiten zoals forelvissen en handboogschieten.

De omgeving van Stavelot biedt ook leuke bezienswaardigheden zoals de Grotten van Hotton, Waalse mijnen, Reinhardstein, het attractiepark Plopsacoo. Tenslotte niet te vergeten: het F1 Circuit Spa Franchorchamps dat op steenworp afstand van Camping l‘Eau Rouge in Stavelot ligt.

Activiteiten in de Ardennen