Wandeling met de vele uitzichten

Van de ene verbazing in de andere!

Deze keer een route die niet start vanop de camping maar vanuit het welbekende en pittoreske dorpje Coo. De ideale plek om voor of na de wandeling jezelf te trakteren op een lekkere warme chocolademelk of een lekker Belgisch biertje!

De wandeling is iets korter maar maakt toch wel wat hoogtemeters in vergelijking met zijn beperkte lengte, dat in combinatie met het feit dat je genoeg tijd moet hebben om te genieten van de uitzichten, maakt het een perfecte wandeling!

Coo is natuurlijk een hele gezellige plek om even langs te gaan, op en top genieten van de toeristische Ardennen!

We parkeren in Coo – daar zijn diverse gratis en betalende parkeerplaatsen – en beginnen de route aan de andere kant van de rivier de Ambleve. Vervolgens klimmen we via het bos naar boven en passeren daar het prachtige uitkijkpunt op het stuwmeer van Coo, wat een plaatje. Kan je er geen genoeg van krijgen? Geen zorgen, op de terugweg kom je er weer langs!

Een kleine tip voor de gezellige en smakelijke wandelaar: neem wat lekkers mee om te drinken en/of te snoepen, want tijdens de wandeling kom je geen plek tegen waar je wat lekkers kan halen.


Tips in de omgevingWandeltipswandelen

geplaatst op 03-01-2023 door Domaine de l' Eau Rouge

Terug naar nieuwsoverzicht