Pasen 2024?

Start van het seizoen!

+ -
+ -

Voor vele kampeerders is Pasen toch een beetje de start bij uitstek van het kampeerseizoen; dat mogen we dit jaar wel heel erg letterlijk nemen! Dat is namelijk ook de start van ons seizoen…wij verwelkomen onze gasten namelijk graag weer vanaf donderdag 28 maart 2024.

Dat doen we natuurlijk op ons paasbest…meer over het Paasweekend kan je terugvinden in dit bericht.

Kom heerlijk genieten van het voorjaar tijdens het Paasweekend in het hart van de Belgische Ardennen.

Ben jij nog op zoek naar een leuke bestemming voor de Pasen? Ontdek dan zeker eens onze camping! Of je nu houdt van wandelen, fietsen, het verkennen van de omgeving of lekker relaxen op de camping – bij ons kan het allemaal!

Kom genieten van onze hele mooie en groene kampeerplaatsen.

Heb je trouwens onze plattegrond al eens bekeken? Zo ben je precies op de hoogte van wat er allemaal is en voorpret is de beste pret!

Het paasweekend zelf

Wij maken er (samen met de paashaas, want die kwam het net weer even checken) een geweldig voojaarsweekend en openingweekend van!

Op veler verzoek, kan je ook dit jaar weer genieten van een lekker royale paas-ontbijtpakket met bubbels, bezorgd aan de kampeerplaats en natuurlijk voor de kleinsten – en de iets minder kleinsten – paaseieren zoeken en andere leuke paas-activiteiten.

Uiteraard kan je tijdens het paasweekend ook weer terecht in onze kantine – en we hebben al terrasjesweer besteld! – voor een lekker dankje of een van onze goede dagschotels! Wist je trouwens dat je in onze app altijd de actuele menu’s kan checken?

Wil jij genieten van zo een heerlijk luilekker paasontbijt? Dit kan je gemakkelijk melden tijdens de reservatie in het opmerkingen-veld of loop even langs de receptie. De kosten voor dit ontbijt bedragen 15 euro voor een volwassene en 10 euro voor een kind.


Algemeenkamperenpasenseizoen-2024voorjaar

geplaatst op 28-02-2024 door Domaine de l' Eau Rouge

Terug naar nieuwsoverzicht