Pasen 2023 ?

Ga er op uit!

+ -
+ -

Is dat nou…de Paashaas? ? Hij is wel erg vroeg, maar hij wilde vast even laten weten dat hij dit jaar ook weer van de partij is en dat we niet mogen vergeten alle voorbereidingen te treffen voor een top-weekend. Natuurlijk vergeten wij dat niet; want Pasen is toch voor vele kampeerders de start van het seizoen. Hoewel je bij ons dit jaar al iets eerder terecht kan, vanaf 31 maart 2023.

Naar goede gewoonte kan je bij ons met Pasen terecht voor een lekker kampeerweekend, of heerlijk komen genieten van één van onze chalets.

Ben jij dus nog op zoek naar een leuke bestemming voor de Pasen? Ontdek dan zeker eens onze camping! Of je nu houdt van wandelen, fietsen, het verkennen van de omgeving of lekker relaxen op de camping – bij ons kan het allemaal!

Kom genieten van onze hele mooie en groene kampeerplaatsen, of huur één van onze goed uitgeruste chalets. Heb je onze plattegrond al eens bekeken? Kortom, of je nu een tent, caravan, camper – of helemaal niets – hebt; bij ons ben je altijd aan het juiste adres!

Het paasweekend zelf

Jazeker! Ook wij maken er (samen met de paashaas, want die kwam het net weer even checken) een geweldig voojaarsweekend van: geniet van een lekker royale paas-ontbijtpakket met bubbels, bezorgd aan de kampeerplaats of chalet en natuurlijk voor de kleinsten – en de iets minder kleinsten – paaseieren zoeken en andere leuke paas-activiteiten.

Wil jij genieten van zo een heerlijk luilekker paasontbijt? Dit kan je gemakkelijk melden tijdens de reservatie in het opmerkingen-veld of loop even langs de receptie. De kosten voor dit ontbijt bedragen 15 euro voor een volwassene en 10 euro voor een kind.


Algemeenseizoen-2022

geplaatst op 16-02-2023 door Domaine de l' Eau Rouge

Terug naar nieuwsoverzicht