Vissen

in de Eau Rouge of verderop

Kom genieten in de Ardennen...
+ -
+ -

Vissen in de Ardennen: de combinatie van een prachtige natuurrijke omgeving en vele riviertjes maakt de Ardennen de ideale plek om te vissen of te vliegvissen. Vissen kan in de Ardennen, en speciaal in de buurt van camping l’Eau Rouge op vele verschillende plekken, van kalme wateren tot snelstromende riviertjes. Daarom is de Ardennen is al jaren dé plek om te vissen (en natuurlijk ook vliegvissen) in België.

Onze camping biedt trouwens een prima uitvalsbasis voor vissers die (oa. forel) willen vissen.

Vissen in de Belgische Ardennen

Veel van onze gasten brengen maar wat graag hun visgerei mee op hun vakantie. Dat is natuurlijk niet voor niets…

In de omgeving van onze camping vind je een gevarieerd parcours van wel 33 kilometer lang over en langs verschillende rustige en ruigere rivieren. Zoals de Amblève, Eau rouge, Warche en Rechterberg.

Het hele parcours baadt uiteraard in rust en stilte. Dat maakt het natuurlijk ideaal om te vissen. Je kan heerlijk vissen op forel die maar wat graag vertoeven in de kleine en grotere rivieren van de Ardennen.

Wij informeren je graag over alle mogelijkheden voor jouw vis-uitje of vis-vakantie in de prachtige Belgische Ardennen. Wil je graag een weekendje in het teken van vissen (of helemaal in het teken van vliegvissen) organiseren? Dat kan, wij denken graag met je mee. Neem even contact op.

Meer over de vergunningen

La Truite

Wij werken samen met La Truite en verkopen op onze camping dan ook de visvergunningen geschikt voor rivieren en vijvers.

Uitgebreide informatie vind je op de website van La Truite, Stavelot-Malmedy. Maar uiteraard informeren wij je ook graag.

Meer over vergunningen

La Truite

Wij werken samen met La Truite en verkopen op onze camping dan ook de visvergunningen geschikt voor rivieren en vijvers.

Uitgebreide informatie vind je op de website van La Truite, Stavelot-Malmedy. Maar uiteraard informeren wij je ook graag.

Eén van de mooiste visvijvers

Als zij het niet zeggen, zeggen wij het maar…zij hebben één van de mooiste visvijvers van de wijde omtrek! In het centrum van Stavelot, vlakbij de abdij…en dat is niet zo gek, want ze zijn nog aangelegd door echte monniken!

Echt een visbezoekje waard…

Eens wat andersVliegvissen

Vliegvissen? Ja, hoor! Ook voor deze mooie tak van de hengelsport kan je terecht in de omgeving van Stavelot. Door te vliegvissen imiteer je als het ware de van nature aanwezige prooidieren om de vis te vangen.

Goed voorbereid op pad

Daarvoor heb je natuurlijk wel materiaal nodig.

Ben je hier ter plaatse, dan kan je natuurlijk terecht bij het tuincentrum Miso-O-Vert dat bij ons om de hoek ligt (Pont de Chenaux 1a – Stavelot).

Ga je graag voorbereid op pad? Dan kan je altijd van te voren bestellen in de webshop van onze vrienden van 1000vliegen.nl.