Vroegboeken zomervakantie

Nooit te vroeg voor vakantieplannen

De wintermaanden zijn koud en regenachtig. Hierdoor ga je waarschijnlijk nog meer uitkijken naar een zonnige en leuke zomervakantie. De zomervakantie staat nog niet meteen voor de deur, maar voor je het weet is het alweer zo ver. Wanneer je op tijd boekt, heb je vast iets om naar uit te kijken. En voorpret blijft toch de beste pret!

Sommige mensen zitten op de terugweg van vakantie in het vliegtuig of in de auto alweer te fantaseren over de vakantie voor het volgende jaar. Deze vroegboekers hebben vaak geluk met de prijs. Dit komt omdat de meeste prijzen stijgen wanneer de datum dichterbij komt.

Vroegboeken Zomervakantie Ardennencamping l’Eau Rouge

Wil je graag op vakantie in de Ardennen? Je kan bij Camping l’Eau Rouge nu al terecht voor het vroegboeken van je zomervakantie. De prijzen van nu hebben een goede vroegboekkorting en liggen veel lager dan wanneer je later gaat boeken.

Camping l’Eau Rouge is gelegen in de Belgische Ardennen. De camping staat bekend om de mooie omgeving. Hier vind je ontzettend veel rust in de prachtige groene omgeving. Daarnaast is er een leuk buitenzwembad en zijn er leuke activiteiten voor jong en oud.

Natuurlijk geldt het vroeg boeken niet alleen voor de zomervakantie. Je kan ook nu al je pinkster-, mei– of hemelvaart-vakantie boeken.

Juni is trouwens ook een perfecte maand om op vakantie te gaan: net voor alle drukte en de beste plekjes zijn vaak nog beschikbaar…

Voordelen van vroegboeken Zomervakantie

Waarom zou je nu al een vakantie boeken? Wij hebben alle voordelen vast op een rijtje gezet.

Dat ééne favoriete plekje op de camping is nog vrij

Wanneer je op tijd boekt op camping l’Eau Rouge kan je de meest comfortabele en mooie kampeerplekken of leukst gelegen chalet nog reserveren. Het is namelijk zo spijtig als je lievelingsplekje net weg is, juist wanneer jij wilt gaan boeken.

Reserveer direct

Geld besparen

Wanneer je bijtijds boekt zijn de prijzen op camping l’Eau Rouge nog verrassend laag. Met vroegboeken kan je altijd veel geld besparen. Hou onze site in de gaten voor leuke aanbiedingen.

Plannen van activiteiten

De voorpret kan beginnen na het vroegboeken zomervakantie. Je weet waar je heen gaat en kijkt er elke dag meer naar uit.

Dit houdt ook in dat je kunt beginnen met het plannen van leuke activiteiten. In de Ardennen is ontzettend veel te doen. De omgeving is prachtig en er zijn erg veel activiteiten. Het zou jammer zijn als je leuke activiteiten mist. Wanneer je gaat kamperen in de Ardennen, beleef je vaak een actieve vakantie in de Ardennen.

Laat trouwens aan de kids onze gave kids-corner al vast zien!

Boeken Meer over de camping

KAMPEREN OP DE CAMPING

Alle ingrediënten voor het echte kampeergevoel vind je bij ons. Ruime plaatsen met een elektriciteitsaansluiting van 10 AMP en bovendien de prachtige natuurlijke omgeving van een rustige camping in de Belgische Ardennen.

Iets meer luxe? Wij verhuren ook leuke chalets!

Kamperen Chalet huren