Ontdek de Ardennen met Hemelvaart of Pinksteren

Voorseizoenspret

Eind mei, begin juni is een prachtig tijdstip om de Ardennen te verkennen: Hemelvaart en Pinksteren in de Ardennen vieren dus! De natuur is dan prachtig en de temperatuur is meestal al heel aangenaam.

Zowel om te kamperen als om een vakantiehuisje te huren is dit het perfecte moment. Bij Camping l’Eau Rouge zijn we er al helemaal klaar voor en we verwelkomen jullie graag op onze gezellige camping. Samen met ons team hebben we de camping al helemaal zomerklaar gemaakt, zodat jullie in alle rust kunnen geniet van het voorjaar.

Met Hemelvaart naar de Ardennen

Hemelvaartsdag is eind mei en dit is een perfect moment om er lekker met z’n allen op uit te trekken. Voor veel mensen is het een extra lang weekend waarin je met het gezin, familie of vrienden (of alleen) kunt genieten van vrije tijd.

Tijdens het weekend zijn er diverse evenementen in de Ardennen, maar uiteraard is een mooie wandeling of fietstocht ook altijd de moeite waard. Op l’Eau Rouge is ook altijd wel iets te doen en bij mooi weer is het lekker zwemmen in het zwembad of spelen in het riviertje. Ook boogschieten hoort bij ons tot de mogelijkheden.

Met Pinksteren naar de Ardennen

Net als Hemelvaart is ook Pinksteren zo’n lekker extra lang weekend waarin je er heerlijk een paar dagen tussenuit kan gaan. Pinksteren is het eerste weekend van juni en ook in deze periode is er van alles te doen in onze omgeving. Zelf actief op avontuur in de Ardennen is natuurlijk ook altijd superleuk en uitdagend. Zonder twijfel kunnen jong en oud zich altijd vermaken in onze prachtige omgeving.

Wat dacht je er trouwens van om het circuit van Spa-Francorchamps alvast te verkennen voor de Formule 1 in augustus. Of breng een bezoekje aan Spa met de oude waterbronnen.

Zowel Hemelvaart als Pinksteren zijn ideale momenten voor een weekendje weg of een iets actievere vakantie. Maar ook in juni – vlak voor het hoogseizoen – zijn wij de ideale bestemming.

Direct boeken Tarieven bekijken

Lekker er op uit

Boek nu jullie verblijf op Ardennencamping Domaine de l’ Eau Rouge en vier Hemelvaart en Pinksteren in de Ardennen

Of allebei, dat vinden we net zo leuk!

Boeken