Recreatie en animatie

Voor jong en oud

Recreatie en animatie? Minimaal tijdens de bouwvak is er een supervet recreatie team aanwezig op Camping Eau Rouge. Dit toffe (en zorgvuldige geselecteerde) team organiseert activiteiten voor jong en oud… Kortom, altijd meer dan genoeg te beleven op onze camping. (Wij staan trouwens ook altijd open voor jouw suggesties!)

Camping de l’ Eau Rouge is een kleine gezinscamping, dus verwacht van ons geen grote shows. Maar ons team heeft er wel heel veel plezier in om verschillende activiteiten te organiseren.

Zo worden er veel activiteiten georganiseerd als sporttoernooitjes (volleybal, voetbal etc.), droppings en bikkeltocht, wandelingen, raket-schieten, een heuse lipdub, spooktochten, kinderkermis, bonte avond, pannenkoeken bakken of bijvoorbeeld stoepkrijten en andere leuke knutselactiviteiten.

En zelfs wij – ja ja – hebben klassiekers op de planning staan: zo is er de bikkeltocht, de bootjesrace en Eau Rouge Got Talent.

Versterk ons team

Lijkt het jou ook leuk om in de meivakantie en de zomervakantie onze leuke gasten te voorzien van allerlei originele recreatie- en animatie-activiteiten. Wij zijn altijd op zoek naar toffe jongens en meisjes die ons hier bij kunnen helpen.

Neem contact op

Lachen, gieren, brulleeeeen!Ballonartiest Rolando

Rolando komt elk jaar een paar weken naar de camping. Hij geeft dan workshops voor beginners en volwassenen, dit is elk jaar heel erg leuk. Rolando neemt 5000 ballonnen mee als hij komt en maakt de mooiste dingen (hij moet toch in training blijven nietwaar). Hij maakt heel veel kinderen en ouderen gelukkig met zijn creaties. Kortom een leuke activiteit voor jong en oud. Meer informatie over ballonarties Rolando is te vinden op feestmetrolando.nl.