Recreatie en animatie

Voor jong en oud

Tijdens de zomervakantie – sowieso tijdens de bouwvak – voorzien we altijd een supervet en enthousiast animatie-team. Dit toffe (en zorgvuldige geselecteerde) team organiseert activiteiten voor jong en oud… Kortom, altijd meer dan genoeg te beleven op onze camping. (Wij staan trouwens ook altijd open voor jouw suggesties!)

Camping de l’ Eau Rouge is een gemoedelijke gezinscamping, en dat zie je ook terug aan onze activiteiten; ons team verzorgt laagdrempelige en vooral erg leuke activiteiten waar iedereen aansluiting bij vindt!

Ook voorzien we elk jaar een paar specials, van die activiteiten: daar blijf je voor thuis! Zo hebben we regelmatig springkussens, een roofvogelshow of een goeie bingo. En zelfs wij – ja ja – hebben klassiekers op de planning staan: zo is er de bikkeltocht, de bootjesrace en Eau Rouge Got Talent.

Versterk ons team

Lijkt het jou ook leuk om in de meivakantie en de zomervakantie onze leuke gasten te voorzien van allerlei originele recreatie- en animatie-activiteiten. Wij zijn altijd op zoek naar toffe jongens en meisjes die ons hier bij kunnen helpen.

Neem contact op