Recreatie en animatie

Voor jong en oud

Kom genieten in de Ardennen...
+ -
+ -

Zomer 2024

De zomer staat voor de deur, of is toch al bijnaaaa met een voetje binnen! In de zomer van 2024 is er animatie vanaf 29 juli tot 24 augustus. 
Dit jaar begint de animatie iets later dan jullie van ons gewend zijn, daardoor kan je in juli van een voordeliger tarief profiteren!

Tijdens de zomervakantie voorzien we tijdens de drukste periode altijd een supervet en enthousiast animatie-team. Dit toffe (en zorgvuldige geselecteerde) team organiseert activiteiten voor jong en oud… Kortom, altijd meer dan genoeg te beleven op onze camping. (Wij staan trouwens ook altijd open voor jouw suggesties!)

Ook voorzien we elk jaar een paar specials, van die activiteiten: daar blijf je voor thuis! Zo hebben we regelmatig springkussens, een roofvogelshow of een goeie bingo. En zelfs wij – ja ja – hebben klassiekers op de planning staan: zo is er de bikkeltocht, de bootjesrace en Eau Rouge Got Talent.

Versterk ons team

Lijkt het jou ook leuk om in de meivakantie en de zomervakantie onze leuke gasten te voorzien van allerlei originele recreatie- en animatie-activiteiten. Wij zijn altijd op zoek naar toffe jongens en meisjes die ons hier bij kunnen helpen.

Neem contact op