Buitenzwembad

Energiezuinig buitenzwembad

Eén van onze faciliteiten buitenbad

Tijdens een heerlijke en warme zomervakantie, wil je natuurlijk ook af en toe af kunnen koelen… Dat kan! Neem dan een duik in ons mooie (verwarmde) zwembad

Geniet van de zon op een van de zalige ligstoelen bij het bad. Toch te warm gekregen? Neem dan snel een verfrissende duik!

Het bad is 16 meter lang, 6 meter breed en 145cm diep. Het omliggend terras is 220m2.

Energiezuinig

Bij de ontwikkeling van het zwembad hebben wij getracht zo energiezuinig te werk te gaan met de meest moderne technieken. Dat vinden wij – als groene camping – echt belangrijk.

Energiezuinig verwarmen hoe werkt het?

Op het water komt een speciaal energie-dek te liggen dat zonnewarmte absorbeert en doorgeeft aan het water. Naast het energie-dek maken we gebruik van een vernieuwde warmtepomp, deze pomp haalt warmte uit de lucht en geeft deze 5 maal zo sterk af aan het water.

Nog veel meer: Voorzieningen

Op Domaine de l’Eau Rouge zijn voldoende voorzieningen om van jullie vakantie naar de Belgische Ardennen een topvakantie te maken. Zo is het voorzien van modern sanitair, een buitenzwembad, een speeltuin voor de kinderen en een ruime kantine met gezellig terras. Uiteraard voorzien van lekkere drankjes (verfrissend in de zomer en verwarmend in het voor- en najaar) en héérlijk eten.

Ontdek alle voorzieningen