Meivakantie in de Ardennen

Start van de zomer

Misschien wel het mooiste gebied van België met bosrijke gebieden, prachtige rotsen en romantische rivieren. Camping l’Eau Rouge ligt midden in de Ardennen waar jij je kan laten inspireren door al het prachtige wat de natuur te bieden heeft. Meivakantie in de Ardennen? Ontdek de prachtige bloei van de Ardennen.

Kamperen op camping L’Eau Rouge in de Ardennen

Is kamperen je lust en je leven, kom dan naar camping l’Eau Rouge. Op onze groene camping is genoeg plaats en mogen jullie tijdens het laagseizoen zelf bepalen waar jullie de tent neer willen zetten.

Wakker worden met de frisse geur van de natuur en de stromende beekjes op de achtergrond. Bij Camping l’Eau Rouge kun je de batterij weer volledig opladen.

Kampeerplekken in de mei vakantie in de Ardennen gaan vaak erg snel, wees er dus op tijd bij!

Geen zin in dat gedoe met die tent? Dan bieden wij ook de mogelijkheid om een chalet te huren. Onze chalets zijn ruimtelijk ingericht en voorzien van alle gemakken en comfort.

Enkele voorzieningen van camping L’Eau Rouge

  • Volledig verbouwd sanitair blok op de camping met 6 extra douches, vloerverwarming, zonnecollectoren en warmte-terugwin-systeem;
  • Speeltuin;
  • Sportvelden (voetbal, volleybal);
  • Tafeltennis;
  • Jeu de Boules;
  • Kantine en terras;
  • Boogschieten;
  • Wifi;
  • Recreatie & animatie;

Wij kunnen ons zo goed voorstellen dat je langer in de prachtige Ardennen wilt blijven en daarom bieden wij ook vast seizoensplaatsen aan. Deze vaste plaatsen beschikken over een waterafvoer en elektriciteit.

Wandelen in de meivakantie

De omgeving van de camping heeft alle mogelijkheden om prachtige wandelingen te maken. Er zijn wandelingen voor zowel de gewone wandelaar als de geoefende wandelaar.

Als je trouwens in Stavelot bent vergeet dan niet de Abdij van Stavelot te bezoeken. Deze abdij had in de middeleeuwen in behoorlijk grote reputatie als het gaat om kunst en wetenschappen.

Fietsen tijdens de meivakantie

Je kan de Ardennen naturlijk ook fietsend verkennen, en gelukkig zijn niet alle gebieden in de Ardennen steil, dus maakt je geen zorgen. Voor de mindere klimmers biedt het Ravel Netwerk in België een prachtige uitkomst. Met een maximale stijging van slechts 3% is dit een zeer populaire oplossing als je toch wilt genieten van al het prachtige dat de Ardennen te bieden hebben.

Toch wat spannender? Ook de mountainbiker en de BMX’er komen zeker aan hun trekken in deze omgeving.

Ontdek de camping Ontdek de omgeving

Vier de meivakantie

Kom gezellig mee meivakantie vieren op Ardennencamping Domaine de l’ Eau Rouge.

Boeken