Meivakantie in de Ardennen

Start van de zomer

+ -
+ -

Misschien wel het mooiste gebied van België met bosrijke gebieden, prachtige rotsen en romantische rivieren. Camping l’Eau Rouge ligt midden in de Ardennen waar jij je kan laten inspireren door al het prachtige wat de natuur te bieden heeft. Meivakantie in de Ardennen? Ontdek de prachtige bloei van de Ardennen.

Meivakantie in de Ardennen

Is kamperen je lust en je leven, kom dan naar camping l’Eau Rouge. Op onze groene camping geniet je van mooie, groene plaatsen in het hart van de natuur. Bovendien genieten jij – en het hele gezin – van al onze voorzieningen.

Geen zin in dat gedoe met die tent? Dan bieden wij ook de mogelijkheid om een chalet te huren. Onze goed uitgeruste chalets zijn ruimtelijk ingericht en voorzien van alle gemakken en comfort.

Wandelen in de meivakantie

De omgeving van de camping heeft alle mogelijkheden om prachtige wandelingen te maken. Er zijn wandelingen voor zowel de gewone wandelaar als de geoefende wandelaar.

Als je trouwens in Stavelot bent vergeet dan niet de Abdij van Stavelot te bezoeken. Deze abdij had in de middeleeuwen in behoorlijk grote reputatie als het gaat om kunst en wetenschappen.

Ook zijn er voldoende wandelingen voor het hele gezin. Wat dacht je van een trollen-wandeling?

Fietsen tijdens de meivakantie

Je kan de tijdens de meivakantie de Ardennen natuurlijk ook fietsend verkennen, en gelukkig zijn niet alle gebieden in de Ardennen steil, dus maakt je geen zorgen. Voor de mindere klimmers biedt het Ravel Netwerk in België een prachtige uitkomst. Met een maximale stijging van slechts 3% is dit een zeer populaire oplossing als je toch wilt genieten van al het prachtige dat de Ardennen te bieden hebben.

Toch wat spannender? Ook de mountainbiker en de BMX’er komen zeker aan hun trekken in deze omgeving.

Ontdek onze uitgebreide Website

Wist je dat je heel veel informatie en antwoorden op vragen terug kan vinden op onze uitgebreide website? Ontdek alles over onze kampeerplaatsen of onze chalets.

Reserveren kan eenvoudig en snel via onze boekingsmodule, snelle bevestiging!

Direct reserveren Ontdek onze website

In het hart van de Belgische ArdennenOntdek ons vakantiepark

Op Domaine de l’Eau Rouge zijn – buiten dat het hier natuurlijk ontzettend gezellig is – meer dan voldoende voorzieningen om van jullie vakantie naar de Belgische Ardennen een topvakantie te maken.

Je kan bij ons terecht met je eigen kampeermiddel of je kan een van onze goed uitgeruste chalets huren.

Zo is er modern en schoon sanitair, een buitenzwembad, een speeltuin voor de kinderen, recreatie in de zomer-vakantie en een gezellige kantine met nog gezelliger terras. Uiteraard voorzien van lekkere drankjes (verfrissend in de zomer en verwarmend in het voor- en najaar) en héérlijk eten.

Ontdek de camping Kamperen Chalet huren

Ga er op uit: eindeloos veel activiteiten

Voor de actievelingen onder ons is er van alles te beleven op en rond onze camping in Stavelot. Er liggen hier bijvoorbeeld fantastische wandel- en fietsroutes. De Belgische Ardennen lenen zich daarnaast voor activiteiten zoals forelvissen.

De omgeving van Stavelot biedt ook leuke bezienswaardigheden zoals de Grotten van Hotton, Waalse mijnen, Reinhardstein, het attractiepark Plopsacoo. Tenslotte niet te vergeten: het F1 Circuit Spa Franchorchamps dat op steenworp afstand van Camping l‘Eau Rouge in Stavelot ligt.

Activiteiten in de Ardennen