Op vakantie in juni

Perfect moment voor vakantie

Juni is een ideale maand om op vakantie te gaan. Je ontloopt net de mega-drukte van de zomervakantie. Hierdoor kun je vaak wat goedkoper op vakantie en zijn de beste plekjes nog beschikbaar. De zon schijnt vaak al volop, het zwembad staat voor klaar en ook de natuur staat in volle bloei. Wil je op vakantie in juni? Ontdek camping l’Eau Rouge.

Bezoek Camping l’Eau Rouge

Midden in een bosrijke omgeving vind je camping l’Eau Rouge. Gelegen tussen de heuvels, de bossen en kronkelende beekjes. Onze camping is een rustige en kleine camping waar je kunt genieten van de natuur van de Belgische Ardennen. Daarnaast zijn er veel verschillende activiteiten te beleven op de camping maar ook in de omgeving.

Ook op de camping kun je je goed vermaken met onze verschillende faciliteiten. Onze camping met zwembad Ardennen, waar jong en oud veel waterpret beleeft. Daarnaast kunnen kinderen zich uitleven in de speeltuin of een potje voetballen, volleyballen of tafeltennissen.

Maar tijdens de vakanties hebben we ook altijd een heel vakkundig recreatie-team die de leukste activiteiten voor jullie organiseren.

Op onze camping is het ook mogelijk om te boogschieten.

Uitrusten kan heel goed in onze kantine of op het terras. Hier geniet u van een heerlijk hapje en drankje.

Niet alleen juni is een leuke periode in het voorseizoen om er even tussen uit te gaan, ook Hemelvaart en Pinksteren zijn ideale lange weekends om er op uit te gaan.

Op vakantie in juni

Wil je op vakantie in juni? Er zijn genoeg leuke activiteiten in de buurt:

  • Abdij van Stavelot: een prachtige kloostertuin, drie musea, prestigieuze zalen en eeuwenoude kelders. Een leuk dag-uitje voor het gehele gezin vind je bij de Abdij van Stavelot. Een indrukwekkend historisch gebouw…
  • Spa-Francorchamps: het circuit van Spa-Francorchamps is zeker een bezoekje waard. Hier vindt u het circuit van de Belgische Grand Prix.
  • Thermen: in Spa vind je heerlijke thermen waar je kan genieten van een mooi uitzicht over de omgeving. Hier kan je volledig tot rust komen tijdens een schoonheidsbehandeling of een bezoek aan de sauna’s.
  • De bronnen van Spa: ontdekken waar het water vandaan komt waar Spa om bekend staat? Ontdek de zeven bronnen in Spa waar je het bronwater kunt proeven, recht uit de bron.
  • Rommelmarkt Spa: wil je authentieke prulletjes ontdekken? Ga dan op zondag naar de grote rommelmarkt in het park van Spa. Elke zondag vindt dit festijn plaatst waar mensen uit de hele omgeving op af komen. Het voordeel van op vakantie in juni, is dat het nog niet gigantisch druk is met toeristen.
Direct boeken Meer over de camping

Met vakantie in juni

Er even lekker tussen uit vlak voor de vakantie-drukte? Boek nu jullie verblijf op Ardennencamping Domaine de l’ Eau Rouge.

Boeken