Rondje Stavelot vanaf de camping

Een mooie mix van bossen, dorpjes en het platteland...

Kom genieten in de Ardennen...
+ -
+ -

We krijgen wel vaker de vraag of er mooie wandelroutes vanaf de camping zijn; natuurlijk zijn deze er! Sterker nog, daar zijn er zelfs heel veel van. Vandaar dat we ons voorgenomen hebben regelmatig een leuke wandeling – startend vanaf of vlakbij de camping – met jullie te delen.

Vandaag delen we met jullie een leuke wandeling die start vanop de camping en je door mooie bospaden naar Stavelot-Centrum brengt en dan ook weer terug naar de camping. Zo heb je een mooie mix van bos en natuur, dorpjes en het platteland.

De wandeling begint met een korte – maar krachtige – klim, we nemen deze keer niet gelijk de RAVEL-baan op maar nemen eerst een mooi bospad, daarna duiken we wel de RAVEL op om zo tussen de bomen en rotspartijen naar het centrum te wandelen. Uiteraard slaan we de abdij van Stavelot niet over! Dit is eveneens het ideale moment voor een lekker drankje op de Esplanade. Vervolgens genieten we nog een beetje van de pittoreske straatjes van Stavelot en keren we via de RAVEL-baan weer richting de camping. En hier…staat natuurlijk een lekker biertje of een daghap voor je klaar!

Dat wil je toch meemaken? Ontdek meer over de camping of boek snel een verblijf.

Deze mooie weergave van de wandeling is mogelijk gemaakt door het platform RouteYou.com .


Wandeltips

geplaatst op 20-12-2021 door Domaine de l' Eau Rouge

Terug naar nieuwsoverzicht