Voor een hapje en/of een drankje

En véél gezelligheid

Van harte welkom…

Wij heten je van harte welkom in onze vernieuwde kantine, dit is het epicentrum voor een lekker en verfrissend (of verwarmend) drankje, een goede en stevige hap; maar bovenal…veel gezelligheid. Tijdens de vakanties is dit ook het epicentrum voor leuke activiteiten in de avond, voor jong en oud

Tijd voor gezelligheid Koffie- en/of borrel-tijd

In onze kantine kan je de gehele dag door terecht voor een lekker drankje: voor een lekkere kop koffie, thee of warme chocolademelk; maar ook voor een verfrissend glaasje fris; of een biertje…

Uitgebreide bierkaart

Of er nu wel of geen vier in de klok zit, wij hebben altijd lekker (Belgisch) bier van de tap en heerlijke speciaalbieren uit de streek. Want als je zo dicht bij die kabouters van La Chouffe zit; dat je het bier kan ruiken…moet je het drinken ook/ Liever iets lichters? Heb je al kennis gemaakt met het heerlijke Liefmans-fruit bier? Kom langs!

Komen eten! Diverse mogelijkheden

Vanaf 2019 serveren wij in onze snackbar – buiten die echte verse Belgische frieten – ook wat andere (al dan niet lokale) gerechten. Denk daarbij bijvoorbeeld aan Luikse balletjes uit eigen keuken of (iets minder lokaal) een lekkere spaghetti bolognese.

Ouderwets gezellig Kaarten, voetbal en zoveel meer

Tijdens de weekends en de vakantie organiseren wij regelmatig leuke activiteiten (bij mooi weer op het terras; bij minder mooi weer lekker binnen) voor jong en oud. Denk daarbij aan ouderwetse bingo, samen voetbal kijken, karaoke-avond en zoveel meer. Uiteraard allemaal onder het genot van een lekker drankje.

Komt dat zien!

Meer over de recreatie