BMX'en bij Bikepark Ferme Libert

Naar boven met de ski-lift

Kom genieten in de Ardennen...
+ -
+ -

Bekend (maar misschien ook berucht) onder de BMX’ers is het mooie bikepark van Ferme Libert. BMX’en bij Ferme Libert is echt een top-activiteit voor alle (gevorderde) BMX’ers

Het bikepark bestaat uit drie downhill trails en een four-cross baan ontworpen door Phill Saxena (UCI rijder en four-cross specialist!), het totale park beslaat een hoogteverschil van 110 meter.

In 2008, 2009 en 2010 is deze bovendien baan gebruikt voor het Belgische four-cross kampioenschap; echt een must voor alle sportieve en avontuurlijke fietsers dus.

Het park is uitgerust met alle standaard voorzieningen zoals een up-lift, fietsverhuur, voldoende parkeer-gelegendheid, fietswash en toiletten. Er is ook een restaurant op het terrein, maar uiteraard ben je ook van harte welkom om na afloop (of vooraf) bij ons een drankje of een hapje te doen.

Toch liever gewoon fietsen? Of toch mountainbiken?

Adres en openingstijden

Bikepark Ferme Libert
Route de la Ferme Libert
4960 Malmedy

Doorgaans is het Bikepark op zaterdag, zondag (en feestdagen) geopend van 11:00 tot 17:00. Om echt zeker te zijn raden we je natuurlijk wel aan om even contact op te nemen met het Bikepark zelf.

Let op! De openingstijden zijn afhankelijk van het weer!

Uitgefietst?Lekker hapje en drankje

Na zulk een intensieve sport-ochtend of -middag moet er natuurlijk ook nog even gewerkt worden aan de innerlijke mens… Dat kan bij ons in de kantine onder het genot van een lekker hapje of een lekker drankje om weer even lekker bij te komen en na te praten.

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor een fiets-weekend met jouw vereniging of vrienden? Neem dan contact met ons op, wij denken graag met jullie mee.

Onze kantine