Haren in de wind

(en wielen in de modder)

Kom genieten in de Ardennen...
+ -
+ -

Mountainbiken in de Ardennen, dat is: steile hellingen beklimmen, pittige afdalingen en zalig crossen door het bos… Wat wil je nog meer? Dat kan vlak bij onze mooie camping, wij zijn namelijk de ideale uitvalsbasis voor heerlijke mountainbike-tochten (of toffe mountainbike-weekendjes met je vrienden of fietsclub…).

Vlak bij ons zijn er erg veel bewegwijzerde mountainbike-tochten, daarvoor verwijzen we je graag naar de website MTBRoutes.be; daar vind je een goed overzicht van alle routes en ervaringen van fiets-collega’s, een ideale bron om alles te weten te komen over mountainbiken in de Ardennen.

Trouwens: denk je er tijdens het fietsen wel aan om ook af en toe om je heen te kijken en te genieten van de prachtige natuur en de bijzondere vergezichten die de omgeving van Stavelot (Belgische Ardennen) je te bieden heeft.

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor een fiets-weekend met jouw vereniging of vrienden? Neem dan contact met ons op, wij denken graag met jullie mee.

Iets rustiger?

Toch liever even lekker losrijden of rustig met het gezin een mooie fietstocht maken?

Fietsen

Uitgefietst?Lekker hapje en drankje

Na zulk een intensieve sport-ochtend of -middag moet er natuurlijk ook nog even gewerkt worden aan de innerlijke mens… Dat kan bij ons in de kantine onder het genot van een lekker hapje of een lekker drankje om weer even lekker bij te komen en na te praten.

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor een fiets-weekend met jouw vereniging of vrienden? Neem dan contact met ons op, wij denken graag met jullie mee.

Onze kantine