Actieve vakantie in de Ardennen

Veel mogelijkheden

Op zoek naar een actieve vakantie in de Ardennen? Op camping l’Eau Rouge in Stavelot organiseren we dagelijks veel verschillende activiteiten. 

Activiteiten op onze camping

Op onze camping organiseren we dagelijks meerdere activiteiten. Maar er is meer; naast deze georganiseerde activiteiten kunnen jullie je in de directe omgeving van onze camping ook goed vermaken. Wat dacht je van een heerlijk stuk wandelen of fietsen in de Ardennen? Of met het hele gezin een dagje naar het attractiepark of naar de grotten?

De omgeving rondom onze camping biedt voldoende plekken aan waar je uitstekend kunt forelvissen. Met regelmaat worden dan ook forellen gevangen uit de Waalse wateren.

Voor de kids

Ook organiseren we veel activiteiten voor de kids… Denk daarbij aan droppingen, spooktochten en sporttoernooien. Zo hebben ook de kinderen een actieve vakantie in de Ardennen. Want als de kids zich vermaken, vermaken de ouders zich ook.

Fietsen en wandelen in de Ardennen

In de directe omgeving bevinden zich diverse schitterende wandel– en fietsroutes. In de omgeving biedt het ravel netwerk een uitkomst voor de recreatieve fietsers die al fietsend de Ardennen willen verkennen. Het Ravel netwerk bestaat uit enkel uit nieuwe fietspaden en is vrij van gemotoriseerd verkeer. Je kan dus heerlijk rustig fietsen op de mooiste paden in een heerlijk stukje Ardennen.

Graag actief bezig? Op onze camping worden regelmatig handboog toernooien georganiseerd.

Bezienswaardigheden in de Ardennen

Voor een leuk dagje uit biedt de omgeving van Stavelot voor ieder wat wils. Meer weten?

Ontdek de camping Ontdek de activiteiten

Kom in actie

Boek nu jullie actieve vakantie in de Ardennen op Ardennencamping Domaine de l’ Eau Rouge.

Boeken