Nieuws en blog

Nieuws en de beste tips uit de regio!

23-02-2023 | Domaine de l' Eau Rouge: Fietsroute langs het stuwmeer van Coo

FietstipsTips in de omgevingWandeltipsfietsen

Deze keer delen we geen wandelroute, maar een fietsroute! Want je kan in de regio natuurlijk ook ontzettend goed fietsen! Wees gerust, je hoeft er echt geen Eddy Merckx voor te zijn, want we fietsen deze keer lekker over de RAVEL-fietspaden!

Lees verder

03-01-2023 | Domaine de l' Eau Rouge: Wandeling met de vele uitzichten

Tips in de omgevingWandeltipswandelen

Deze keer een route die niet start vanop de camping maar vanuit het welbekende en pittoreske dorpje Coo. De ideale plek om voor of na de wandeling jezelf te trakteren op een lekkere warme chocolademelk of een lekker Belgisch biertje! De wandeling is iets korter maar maakt toch wel wat hoogtemeters in vergelijking met zijn […]

Lees verder

14-02-2022 | Domaine de l' Eau Rouge: Door het bos naar het circuit

Tips in de omgevingWandeltipswandelen

Deze keer vertrekken we weer vanop de camping om een mooie rondgang door het bos te maken, deze keer niet richting Stavelot, maar de andere kant op: richting het circuit van Spa-Francorchamps (je hoeft zeker geen circuit-fan te zijn om heerlijk van deze wandeling te genieten).

Lees verder

21-01-2022 | Domaine de l' Eau Rouge: Avontuurlijke wandeling Trôs-Marets

Wandeltipswandelen

Voor deze prachtige - en avontuurlijke - wandeling vertrekken we iets verder weg, maar wat is dat de moeite waard! Op 5 minuutjes autorijden van Stavelot, vertrekt deze wandeling bij het restaurant van Ferme Libert. De wandeling laat je genieten van het prachtige dal van Trôs-Marets.

Lees verder

06-01-2022 | Domaine de l' Eau Rouge: Boswandeling vanaf de camping

Wandeltips

Deze keer hebben we een mooie wandeling voor jullie uitgestippeld door de bossen vlakbij de camping. Dat is genieten van alle prachtige natuur, de rust en wie weet - spot je zelfs nog een wild dier!

Lees verder

20-12-2021 | Domaine de l' Eau Rouge: Rondje Stavelot vanaf de camping

Wandeltips

Vandaag delen we met jullie een leuke wandeling die start vanop de camping en je door mooie bospaden naar Stavelot-Centrum brengt en dan ook weer terug naar de camping. Zo heb je een mooie mix van bos en natuur, dorpjes en het platteland.

Lees verder