Nieuws en blog

Nieuws en de beste tips uit de regio!

28-04-2024 | Domaine de l' Eau Rouge: Wandelingen vanaf de camping

AlgemeenTips in de omgevingWandeltipsBelgische ardennenomgevingwandelen

Regelmatig vragen mensen of er een paar leuke wandelingen zijn die starten vanop de camping, en die zijn er zeker! Sterker nog, er zijn ontzettend veel mooie wandelingen die vertrekken vanop de camping, hoe fijn is dat! Daarvan hebben we er al eerder diverse van gedeeld, maar om het overzicht te bewaren zetten we in dit bericht daarom graag even alles op een rijtje (met dank aan Daniël en Daisy Vanparrys met hun twee trouwe viervoeters). Dus bewaar dit bericht goed. 

Lees verder

20-01-2024 | Domaine de l' Eau Rouge: De Trollen waterval aan de Statte (kort)

Tips in de omgevingWandeltipswandelen

Dit maal gaan we op pad met de trollen van de Statte! Een prachtige, diverse en avontuurlijke wandeling die jong en oud tot de verbeelding spreekt. Vandaag beschrijven we de korte - maar prachtige - wandeling, geschikt voor jong en oud maar gezien de avontuurlijkheid en de lengte, zeker geschikt voor de kids! Ga op pad met de trollen en laat je verbazen door het bos...

Lees verder

03-01-2023 | Domaine de l' Eau Rouge: Wandeling met de vele uitzichten

Tips in de omgevingWandeltipswandelen

Deze keer een route die niet start vanop de camping maar vanuit het welbekende en pittoreske dorpje Coo. De ideale plek om voor of na de wandeling jezelf te trakteren op een lekkere warme chocolademelk of een lekker Belgisch biertje! De wandeling is iets korter maar maakt toch wel wat hoogtemeters in vergelijking met zijn […]

Lees verder

14-02-2022 | Domaine de l' Eau Rouge: Door het bos naar het circuit

Tips in de omgevingWandeltipswandelen

Deze keer vertrekken we weer vanop de camping om een mooie rondgang door het bos te maken, deze keer niet richting Stavelot, maar de andere kant op: richting het circuit van Spa-Francorchamps (je hoeft zeker geen circuit-fan te zijn om heerlijk van deze wandeling te genieten).

Lees verder

21-01-2022 | Domaine de l' Eau Rouge: Avontuurlijke wandeling Trôs-Marets

Wandeltipswandelen

Voor deze prachtige - en avontuurlijke - wandeling vertrekken we iets verder weg, maar wat is dat de moeite waard! Op 5 minuutjes autorijden van Stavelot, vertrekt deze wandeling bij het restaurant van Ferme Libert. De wandeling laat je genieten van het prachtige dal van Trôs-Marets.

Lees verder

06-01-2022 | Domaine de l' Eau Rouge: Boswandeling vanaf de camping

Wandeltips

Deze keer hebben we een mooie wandeling voor jullie uitgestippeld door de bossen vlakbij de camping. Dat is genieten van alle prachtige natuur, de rust en wie weet - spot je zelfs nog een wild dier!

Lees verder

20-12-2021 | Domaine de l' Eau Rouge: Rondje Stavelot vanaf de camping

Wandeltips

Vandaag delen we met jullie een leuke wandeling die start vanop de camping en je door mooie bospaden naar Stavelot-Centrum brengt en dan ook weer terug naar de camping. Zo heb je een mooie mix van bos en natuur, dorpjes en het platteland.

Lees verder