Actieve vakantie in de Ardennen

Op zoek naar een actieve vakantie in de Ardennen? Op camping l'Eau Rouge in Stavelot worden dagelijks veel activiteiten georganiseerd. Een Vakantie Belgische Ardennen houdt in dat er veel activiteiten ondernomen worden.

Activiteiten op onze camping

Op onze camping worden dagelijks meerdere activiteiten georganiseerd. Naast deze georganiseerde activiteiten kunt u zich in de directe omgeving van onze camping ook goed vermaken. Wat dacht u van een heerlijk stuk wandelen of fietsen in de Ardennen? Of met het hele gezin een dagje naar het attractiepark of naar de grotten?

Fietsen in de Ardennen

In in de directe omgeving bevinden zich diverse schitterende wandel- en fietsroutes. In de omgeving biedt het ravel netwerk een uitkomst voor de recreatieve fietsers die al fietsend de Ardennen willen verkennen. Het Ravel netwerk bestaat uit enkel uit nieuwe fietspaden en is vrij van gemotoriseerd verkeer. U kunt dus heerlijk rustig fietsen op de mooiste paden in een heerlijk stukje Ardennen.

Georganiseerde activiteiten op onze camping

Dagelijks worden de leukste actitviteiten georganiseerd op onze camping voor jong en oud. De omgeving rondom onze camping biedt voldoende plekken aan waar je uitstekend kunt forelvissen. Met regelmaat worden dan ook forellen gevangen uit de Waalse wateren. Daarnaast worden er voor de kids activiteiten als droppingen, spooktochten en sporttoernooien georganiseerd. Zo hebben ook de kinderen een actieve vakantie in de Ardennen.

Graag actief bezig? Op onze camping worden regelmatig handboog toernooien georganiseerd.

Bezienswaardigheden in de Ardennen

Voor een leuk dagje uit biedt de omgeving van Stavelot voor ieder wat wils. De volgende dagjes uit zijn binnen korte afstand van onze camping te vinden: