Boogsport op Camping l' Eau Rouge

Word jij de nieuwe Willem Tell?

Wij kijken altijd met veel trots kijken naar de wedstrijduitslagen van het boogschieten en de 3D-archery, kampioenen die bij ons de liefde voor de boogsport hebben ontdekt.

Gebruik jouw verblijf op Camping de l’Eau Rouge om te ontdekken of jij ook aanleg hebt voor de prachtige sport: boogschieten! Tijdens het hoogseizoen kan je zelfs twee keer per dag les volgen bij onze zeer gedreven boogschiet-instructeurs (en natuurlijk ook instructrices)!

Wedstrijden en bosparcoursen: uitermate geschikt voor de gevorderde schutters

Wij organiseren regelmatig wedstrijden voor de gevorderde schutters en beide bosparcoursen kunnen naar hartenlust benut worden. Bij voldoende animo halen we 3D-targets uit voorraad en zetten deze uit in het bos. Voor ”elk wat wils”. Als er geen lessen zijn, staat onze handboogschietbaan ook ter jouw beschikking.

Lidmaatschap van een handboogclub is voldoende om buiten de camping te kunnen schieten.

Kunnen wij bij camping Eau rouge terecht met onze handboogvereniging?

Dan bent u zeker niet de eerste. Wij ontvangen met regelmaat handboogclubs uit de hele BENELUX die hun vaardigheden komen oefenen op onze buitenbanen. Deze oefeningen natuurlijk gekoppeld aan een leuk verblijf in onze luxe huurchalets, een barbecue, een ontbijtje of een maaltijd, een onderling wedstrijdje, … Ach, deze dagen vliegen zo voorbij. Veel mogelijkheden zijn bespreekbaar, dus neem snel contact op.

Wat biedt camping Eau rouge nog meer voor handboogschutters?

”Boucle d’Eau Rouge”, ofwel in goed Nederlands: ”rondje Eau Rouge”, sinds jaar en dag de opening van het kampeerseizoen tijdens de Pasen. Dit evenement heeft zijn vaste plaats veroverd in menige handboogagenda. De organisatie beschikt dan over vele landerijen in de nabije omgeving. Hellingen, rivieroevers, weilanden, moerassen, boslandschappen, open stukken, de omgeving is prachtig en biedt volop gelegenheid om de 3D-targets zeer uitdagend weg te zetten. Een must voor elke liefhebber!

Ook je enthousiasme delen?

Met open armen worden ze ontvangen: de mensen die hun sport willen delen met onze gasten. Dus waarom jij niet? Het is dankbaar werk en de bedankjes die je in ontvangst neemt van deze “leerlingen” maken dat jouw dagen als handbooginstructeur op camping Eau Rouge omvliegen. Dus meld je aan!

Neem contact op