Dagjes uit

Voor jong en oud

Kom genieten in de Ardennen...
+ -
+ -

Samen op pad!

Dagje uit in de Ardennen? Ardennencamping Domaine de l’Eau Rouge ligt erg gunstig ten aanzien van verschillende (toeristische) bezienswaardigheden en attracties in de buurt. Op deze pagina proberen wij je een overzicht te geven van de hoogtepunten. Die zijn natuurlijk eindeloos, dus voor echt sappige verhalen; informeer gerust eens bij ons.

Toch op zoek naar wat anders?

Vragen? Wij helpen je natuurlijk graag, neem dan even contact op.

Is het een vogel? Is het een vliegtuig? Op naar Plopsacoo!

Ga samen met je gezin een dagje uit in de Ardennen, bijvoorbeeld naar Plopsacoo. Lekker vliegen in de Mega Mindy flyer of samen met Halvar en Vicky in Vicky The Ride of Halvar. Ga op de foto met Plop, Bumba of MegaMindy.Vergeet niet een ritje te maken op de kabelbaan en te genieten van het wijdse uitzicht daarboven.

Kom van te voren even informeren op de receptie, misschien hebben wij nog leuke korting-flyers of andere acties voor je klaar liggen!

Naar de site van Plopsacoo

Vergeet de tijd Thermen van SPA

De thermen (en het water) van SPA zijn wereld beroemd! Het nieuwe kuurcentrum is bovenop een heuvel gebouwd in de stad en is bereikbaar vanaf een mooie kabelbaan. Het relaxen begint beneden al.

In de thermen vind je baden gevuld met mineraalwater van 32° afkomstig uit de bron van Clémentine, meerdere stoombaden en sauna’s, relax-ruimtes, aroma-therapie enzovoort… Lekker tot rust komen? Ga dan even naar SPA.

De site van het kuuroord