Motorcamping Ardennen

Samen (of alleen) op de motor

Laat je verrassen door de prachtige Ardennen tijdens een motorvakantie. Op de motor geniet je hier van rust, ruimte en prachtige vergezichten. Alleen of met jullie gezelschap kan je in de Ardennen onvergetelijke routes rijden op prachtige wegen. Overnacht daarna op een gezellige en bosrijke motorcamping Ardennen, Camping l’Eau Rouge.

Mooie wegen, pittoreske dorpjes en heerlijk eten

De Belgische Ardennen is een verrassend fijne bestemming voor een motorvakantie. De slingerende wegen in de prachtige natuur zijn voor elke motorliefhebber een verademing. Hier kan je heerlijk motorrijden tussen mooie landschappen en op verlaten wegen. Het heuvelachtige landschap zorgt ervoor dat de motorroute al snel avontuurlijk aan voelt. Tussendoor kan je even rusten in de pittoreske dorpjes in de Belgische Ardennen.

Hier vind je bovendien vaak heerlijke (streek-)maaltijden in gezellige restaurants. Volop genieten op de motor doe je dus in de Belgische Ardennen.

Een motorweekendje in de Belgische Ardennen

De Belgische Ardennen ligt dichtbij huis en is dus een goede bestemming voor een motorweekendje. Je gaat bijvoorbeeld op vrijdag weg en komt dan weer op zondag of maandag terug (of je blijft veel langer, vinden we ook leuk). Dan ben je er even heerlijk uit geweest op de motor. In de Belgische Ardennen waan je jezelf meteen in het buitenland door de bosrijke bergen en de typerende omgeving van de Ardennen. Binnen slechts 2-4 uur ben je al in de Belgische Ardennen.

Motorcamping Ardennen l’Eau Rouge

Tijdens de motorvakantie of motorweekendje heb je natuurlijk een goede slaapplek nodig. Tussen de bossen, langs een slingerend riviertje en in alle rust vindt u Ardennencamping l’Eau Rouge. Deze motorcamping Ardennen ligt in Stavelot, België. Een goede plaats voor motorrijders met goede motorroutes. Op de kleine camping Ardennen hangt een ontspannen en rustige sfeer. Er is een buitenzwembad en fijne faciliteiten.

Bezienswaardigheden vlakbij de camping

Tijdens de motorvakantie breng je natuurlijk het liefst zo veel mogelijk tijd door op de motor. Met de wind door de haren en de snelheid onder de voeten, rij je vogelvrij overal heen. Een aantal mooie bezienswaardigheden die je tijdens de motorreis kunt bezichtigen vlakbij onze motorcamping Ardennen:

Meer over de omgeving van de camping.

Circuit van Spa voor motorliefhebbers

Zit je niet alleen graag op de motor, maar kijk je ook graag spannende motorraces? Dat kan tijdens de jaarlijkse Bikers Classics op het prachtige circuit van Spa-Francorchamps. Dit circuit ligt middenin de Belgische Ardennen met daaromheen bossen en bergen. De locatie zelf is prachtig, maar ook de races zijn bijzonder om te zien. Een uitzonderlijke gebeurtenis is de Bikers Classics met 14 kilometer aan geschiedenis, hoogtepunten en drama’s. Er worden snelheden van maar liefst 300 km per uur en meer behaald.

Boek uw plek op onze motorcamping Ardennen

Reserveer nu vast jouw plekje op Motorcamping l’Eau Rouge. Wij hebben ruime kampeerplaatsen en goed uitgeruste chalets.

Wist je trouwens dat wij ook regelmatig groepen ontvangen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

De omgeving Meer over groepen

KAMPEREN OP DE CAMPING

Alle ingrediënten voor het echte kampeergevoel vind je bij ons. Ruime plaatsen met een elektriciteitsaansluiting van 10 AMP en bovendien de prachtige natuurlijke omgeving van een rustige camping in de Belgische Ardennen.

Iets meer luxe? Wij verhuren ook leuke chalets!

Kamperen Chalet huren