Motorcamping Ardennen

Samen (of alleen) op de motor

+ -
+ -

Laat je verrassen door de prachtige Ardennen tijdens een motorvakantie. Op de motor geniet je hier van rust, ruimte en prachtige vergezichten. Alleen of met jullie gezelschap kan je in de Ardennen onvergetelijke routes rijden op prachtige wegen. Overnacht daarna op een gezellige en bosrijke motorcamping Ardennen, Camping l’Eau Rouge.

Mooie wegen, pittoreske dorpjes en heerlijk eten

De Belgische Ardennen is een verrassend fijne bestemming voor een motorvakantie. De slingerende wegen in de prachtige natuur zijn voor elke motorliefhebber een verademing. Hier kan je heerlijk motorrijden tussen mooie landschappen en op verlaten wegen. Het heuvelachtige landschap zorgt ervoor dat de motorroute al snel avontuurlijk aan voelt. Tussendoor kan je even rusten in de pittoreske dorpjes in de Belgische Ardennen.

Hier vind je bovendien vaak heerlijke (streek-)maaltijden in gezellige restaurants. Volop genieten op de motor doe je dus in de Belgische Ardennen.

Een motorweekendje in de Belgische Ardennen

De Belgische Ardennen ligt dichtbij huis en is dus een goede bestemming voor een motorweekendje. Je gaat bijvoorbeeld op vrijdag weg en komt dan weer op zondag of maandag terug (of je blijft veel langer, vinden we ook leuk). Dan ben je er even heerlijk uit geweest op de motor. In de Belgische Ardennen waan je jezelf meteen in het buitenland door de bosrijke bergen en de typerende omgeving van de Ardennen. Binnen slechts 2-4 uur ben je al in de Belgische Ardennen.

Motorcamping Ardennen l’Eau Rouge

Tijdens de motorvakantie of motorweekendje heb je natuurlijk een goede slaapplek nodig. Tussen de bossen, langs een slingerend riviertje en in alle rust vindt u Ardennencamping l’Eau Rouge. Deze motorcamping Ardennen ligt in Stavelot, België. Een goede plaats voor motorrijders met goede motorroutes. Op de kleine camping Ardennen hangt een ontspannen en rustige sfeer. Er is een buitenzwembad en fijne faciliteiten.

Bezienswaardigheden vlakbij de camping

Tijdens de motorvakantie breng je natuurlijk het liefst zo veel mogelijk tijd door op de motor. Met de wind door de haren en de snelheid onder de voeten, rij je vogelvrij overal heen. Een aantal mooie bezienswaardigheden die je tijdens de motorreis kunt bezichtigen vlakbij onze motorcamping Ardennen:

Meer over de omgeving van de camping.

Circuit van Spa voor motorliefhebbers

Zit je niet alleen graag op de motor, maar kijk je ook graag spannende motorraces? Dat kan tijdens de jaarlijkse Bikers Classics op het prachtige circuit van Spa-Francorchamps. Dit circuit ligt middenin de Belgische Ardennen met daaromheen bossen en bergen. De locatie zelf is prachtig, maar ook de races zijn bijzonder om te zien. Een uitzonderlijke gebeurtenis is de Bikers Classics met 14 kilometer aan geschiedenis, hoogtepunten en drama’s. Er worden snelheden van maar liefst 300 km per uur en meer behaald.

Boek uw plek op onze motorcamping Ardennen

Reserveer nu vast jouw plekje op Motorcamping l’Eau Rouge. Wij hebben ruime kampeerplaatsen en goed uitgeruste chalets.

Wist je trouwens dat wij ook regelmatig groepen ontvangen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Ontdek onze uitgebreide Website

Wist je dat je heel veel informatie en antwoorden op vragen terug kan vinden op onze uitgebreide website? Ontdek alles over onze kampeerplaatsen of onze chalets.

Reserveren kan eenvoudig en snel via onze boekingsmodule, snelle bevestiging!

Direct reserveren Ontdek onze website

In het hart van de Belgische ArdennenOntdek ons vakantiepark

Op Domaine de l’Eau Rouge zijn – buiten dat het hier natuurlijk ontzettend gezellig is – meer dan voldoende voorzieningen om van jullie vakantie naar de Belgische Ardennen een topvakantie te maken.

Je kan bij ons terecht met je eigen kampeermiddel of je kan een van onze goed uitgeruste chalets huren.

Zo is er modern en schoon sanitair, een buitenzwembad, een speeltuin voor de kinderen, recreatie in de zomer-vakantie en een gezellige kantine met nog gezelliger terras. Uiteraard voorzien van lekkere drankjes (verfrissend in de zomer en verwarmend in het voor- en najaar) en héérlijk eten.

Ontdek de camping Kamperen Chalet huren

Ga er op uit: eindeloos veel activiteiten

Voor de actievelingen onder ons is er van alles te beleven op en rond onze camping in Stavelot. Er liggen hier bijvoorbeeld fantastische wandel- en fietsroutes. De Belgische Ardennen lenen zich daarnaast voor activiteiten zoals forelvissen.

De omgeving van Stavelot biedt ook leuke bezienswaardigheden zoals de Grotten van Hotton, Waalse mijnen, Reinhardstein, het attractiepark Plopsacoo. Tenslotte niet te vergeten: het F1 Circuit Spa Franchorchamps dat op steenworp afstand van Camping l‘Eau Rouge in Stavelot ligt.

Activiteiten in de Ardennen