Zomervakantie in de Ardennen

Vlakbij huis en toch zo anders

De zomervakantie in de Ardennen doorbrengen? Kom dan naar Camping l’ Eau Rouge in de Ardennen. Of je nu kiest voor een sportieve vakantie of op zoek bent naar een lekkere relax-vakantie, op onze camping ben je aan het juiste adres. Voor jong en oud biedt Camping l’Eau Rouge alles wat een heerlijke zomervakantie onvergetelijk maakt.

Genieten van de Ardennen

Het begint natuurlijk al bij de reis. Waar sommigen uren rijden naar verre landen ben je al in enkele uren op de plaats van bestemming: de prachtige Belgische Ardennen. Ondanks dat je geen dagen in de auto zit, waan je jezelf wel helemaal in een ander land.

Laat je ook verrassen door de adembenemende natuur in de Ardennen, bezoek de gezellige dorpjes of beleef sportieve avonturen. In de Ardennen kan het allemaal.

Met Camping l’Eau Rouge als kampeerplek voor je tent of caravan of als je een comfortabel chalet huurt, weten wij zeker dat u een onvergetelijke zomervakantie heeft.

Zomervakantie in de Ardennen

Er is zoveel te zien en te beleven in de Ardennen dat je waarschijnlijk tijd tekort komt. Toch zetten wij graag een paar leuke uitjes voor jullie op een rijtje:

Bovenstaand rijtje is nog niet eens volledig, bij onze receptie geven wij graag nog veel meer ideeën om tijdens de zomervakantie in de Ardennen te doen. Overigens hoef je natuurlijk niet eens weg van de Camping Ardennen. Want ook hier is van alles te doen. Ons recreatieteam organiseert leuke activiteiten, het zwembad nodigt altijd uit voor een frisse duik en in het riviertje kunnen de kinderen uren doorbrengen met spelen, dammetjes bouwen etc.

Kortom, ook op de camping zelf kun je heerlijk vakantie vieren…

Camping l’Eau Rouge

Camping l’Eau Rouge beschikt over ruime kampeerplaatsen waar u met uw eigen kampeermiddel terecht kunt. Wil je meer comfort, kies dan voor een chalet op de camping. Op deze manier maak je volledig deel uit van het campingleven, maar heb je wel de luxe van een chalet. Onze chalets hebben een overdekte veranda en zijn geschikt voor 4 tot 6 personen.

Meer over de camping Neem contact op

KAMPEREN OP DE CAMPING

Alle ingrediënten voor het echte kampeergevoel vind je bij ons. Ruime plaatsen met een elektriciteitsaansluiting van 10 AMP en bovendien de prachtige natuurlijke omgeving van een rustige camping in de Belgische Ardennen.

Iets meer luxe? Wij verhuren ook leuke chalets!

Kampeerplaatsen Chalet huren