Weekendje weg Ardennen

Er even tussen uit

Wil je graag een weekendje weg Ardennen? Je zal verbaasd zijn dat er zulke mooie natuur is vlakbij de Nederlandse grens. Binnen enkele uren rijden bevind je je al op een echte vakantiebestemming in een totaal andere omgeving. Ideaal voor een heerlijk weekendje weg.  

Weekendje weg Ardennen

In de prachtige bosrijke natuur van de Ardennen vind u camping l’Eau Rouge. Deze kindvriendelijke camping heeft een prachtige speeltuin voor de kinderen en een ruime kantine met gezellig terras. Voor de actieve mensen is er op en rondom de camping van alles te beleven. Zo kunt u bijvoorbeeld fietsen via het Ravel netwerk, maar natuurlijk ook heerlijk wandelen in de prachtige natuur.

Op steenworp afstand van de camping vind u F1 circuit Spa Francorchamps. Op dit circuit kan je het hele jaar door genieten van verschillende races zowel op het gebied van Formule 1 als andere races.

Op de camping is overal WIFI aanwezig en is zijn er diverse sportvelden waar u kunt voetballen en volleyballen. Voor de kinderen hebben we in de bouwvak en meivakantie een super enthousiast en gezellig recreatie team. Dit team organiseert onder andere sporttoernooitjes, droppings, wandelingen en spooktochten.

Geen zin in kamperen, kies dan voor een chalet

Het is helaas niet altijd warm en droog in de Ardennen en daarom bieden wij ook stacaravans aan. Deze chalets zijn huiselijke en ruim ingericht en zijn voor 4 of 6 personen.

Meer over chalets Meer over kamperen

WIJ ZIJN JE GRAAGVAN DIENST

Je kunt ons altijd bereiken op 080 – 86 30 75 of op info@eaurouge.nl.

Of kom even langs, wel zo gezellig!
Domaine de l’Eau rouge
Cheneux 25
4970 Stavelot (België)