Vakantiehuisje Ardennen

Net iets meer...

Een vakantiehuisje Ardennen, omdat niet iedereen van kamperen houdt en ondanks de prachtige natuur is het niet altijd warm en droog in de Ardennen. Speciaal voor de niet-kampeerders onder ons kunnen jullie op Camping l’Eau Rouge ook terecht voor een vakantiehuisje in de Ardennen.

Vakantiehuisje Ardennen: huiselijk en voorzien van alle gemakken

Onze vakantiehuisjes zijn huiselijk, ruim en zeer compleet ingericht (en goed geprijsd). Dit betekent dat een vakantiehuisje in de Ardennen van alle gemakken en materialen voorzien is. Kortom, profiteren van alles wat een vakantie naar de Belgische Ardennen je te bieden heeft, met iets meer comfort dan een tent. Daarnaast hoef je niet alle campingspullen mee te sjouwen.

Onze vakantiehuisjes zijn voorzien van alle benodigdheden. Dus wil je een vakantiehuisje in de Ardennen huren? Dan biedt Camping l’Eau Rouge de uitkomst.

De chalets zijn geschikt voor 4 of 6 personen. Uiteraard kunnen jullie ook gebruik maken van alle voorzieningen op Camping l’Eau Rouge zoals het zwembad, kantine, de speeltuin en de andere voorzieningen op de camping. Niet alleen op de camping is genoeg te doen, ook in de omgeving vind je diverse activiteiten.

Omgeving

In de Ardennen vind je allerhande avontuurlijke activiteiten, maar ook rust in de natuur.

Zo kan je in de omgeving van Camping l’Eau Rouge onder andere terecht voor vissen, fietsen, boogschieten, wandelen, F1 circuit van Spa-Francorchamps, Plopsaland, dierentuin en Spa.

Bij de receptie van l’Eau Rouge helpen we jullie graag met voldoende tips.

Vakantiehuisje Ardennen: waar moet ik rekening mee houden?

Wil je een vakantiehuisje in de Ardennen huren bij Camping l’Eau Rouge? Dan zijn er een aantal zaken waar je rekening mee kan houden:

  • Een vakantiehuisje is voorzien van stevige en goede matrassen. Je moet zelf beddengoed meebrengen, er liggen alleen matrassen.
  • Bij elk vakantiehuisje is parkeergelegenheid voor één auto. Mocht je met 2 auto’s komen, dan moet je de tweede auto voor parkeren.
  • De prijs voor het huren van een vakantiehuisje in de Ardennen is inclusief 4 personen, verbruik van gas, elektriciteit en water. Meer weten over de tarieven?
Boeken Meer over de camping

Huisje huren?

Verkocht? Dat snappen we, kom en boek snel je verblijf op Ardennencamping Domaine de l’ Eau Rouge. We zien jullie graag verschijnen!

Boeken Prijzen