Pasen Ardennen

Mooie start van de lente

De natuurOp zijn paasbest

Pasen Ardennen, dat vieren we traditioneel gezien op op de eerste zondag na de eerste volle maan van de lente (dat moesten wij ook opzoeken hoor…). Dat is goed nieuws, want in het begin van de lente is de natuur volop bezig met zich voor te bereiden op die prachtige zomer.

Blad in de knop, groeiende twijgjes en dartelende vogeltjes (en eventueel ander wild om te spotten)… Aaah, klinkt dat niet idyllisch!? Ja, zeker!

Waar kan je al dat natuurschoon nu beter aanschouwen dan in de prachtige Belgische Ardennen?

Waar?Op camping Eau Rouge

Ook tijdens de Pasen kan je op Ardennencamping l’Eau Rouge terecht voor een leuk kampeerweekend of het huren van één van onze goed uitgeruste chalets met de Pasen Ardennen!

Met een groep

Ben je op zoek naar een camping waar je terecht kan met Pasen Ardennen voor een iets grotere groep, bijvoorbeeld de familie (of juist niet, dat kan natuurlijk ook); neem dan eens een kijkje op onze pagina over groepen.

Klinkt goed, maar…Prijzen

Die klinkt ook goed! Als je nu reserveert voor de Pasen Ardennen hoef je – dankzij de Paashaas in zijn opperbeste stemming – geen reserveringskosten te betalen!

Direct boeken

De rest?Daar zorgen wij voor

Pasen Ardennen, dan denk je natuurlijk aan – uiteraard – paaseieren rapen en heerlijk ontbijten met z’n allen! Dat regelen wij – samen met de Paashaas – natuurlijk graag voor jullie.

Zo kan je alle dagen van het Paasweekend Ardennen bij ons terecht voor een heerlijk Paas-ontbijt en met Pasen komt de Paashaas (of één van z’n hulpjes) natuurlijk langs met eieren en andere zoetigheid

Direct reserveren Ontdek de camping