Stacaravan type chalet in de Ardennen huren?

Het is niet altijd warm en niet altijd droog in de Ardennen. Ziet u er tegenop om te kamperen? Dan zijn onze stacaravans van het type chalet de perfecte uitkomst voor u. Onze chalets zijn huiselijk en ruim ingericht. Bovendien zijn ze voorzien van alle materialen en gemakken, zodat u net iets meer comfort heeft en u niet zelf al uw campingspullen mee hoeft te nemen. Zo kunt u genieten van de prachtige Belgische natuur en het kampeergevoel met net wat meer luxe en comfort.

Stacaravan type chalet huren op Ardennencamping l’Eau Rouge (voor 4 of 6 personen)

Indien u van plan bent een stacaravan type chalet te huren bij Ardennen Camping L’Eau Rouge zijn er een aantal zaken waar u rekening mee dient te houden:

  • Elke chalet heeft een parkeergelegenheid voor 1 auto op het perceel van de stacaravan, een eventuele 2e auto moet op de parkeerplaats geparkeerd worden.
  • De chalets zijn voorzien van matrassen, u  dient hiervoor echter zelf beddengoed en kussens mee te nemen.
  • De prijs voor het huren van een chalet is inclusief 4/6 personen, verbruik van gas, elektriciteit, water en inclusief alle heffingen.

Wilt u de actuele tarieven voor het huren van een stacaravan, type chalet zien, kunt u onderstaande knoppen gebruiken. Regelmatig hebben wij ook last-minutes, informeer gerust welke last-minutes op dit moment geldig zijn. Wij zien u graag op Ardennencamping l’Eau Rouge. 

Direct reserveren

Tarieven stacaravan type chalet huren