Natuurrijke camping Spa België

Altijd wat te beleven!

De prachtige bossen, romantische riviertjes, indrukwekkende rotswanden en authentieke dorpjes zijn de ingrediënten die onze Camping Spa België tot een unieke camping maken. 

De natuur in de Ardennen is een ware bron van inspiratie, waar we erg zuinig op zijn. Voor ons is de natuur erg belangrijk, dit zie je terug op en rond onze camping in de Ardennen, nabij Spa.

Top 5 bezienswaardigheden Spa

  • Thermen: de Thermen van Spa zorgen ervoor dat je helemaal kan ontspannen en tot rust kan komen. De Thermen kijken uit over de prachtige stad en het bosrijke landschap. Hier kan je baden in het thermale water, schoonheidsbehandelingen krijgen en genieten van sauna’s en andere faciliteiten.
  • De bronnen: benieuwd naar het water waar Spa zo om bekend staat? Ontdek de zeven bronnen van Spa waar je nog steeds het water direct uit de bron kunt proeven. Alle bronnen hebben hun eigen mooie bouwwerken gekregen en zijn dan ook zeker een bezoekje waard.
  • Francofolies: het festival Francofolies vindt ieder jaar in juli plaats. Het centrum van Spa staat dan vijf dagen op zijn kop, woehoe. Geniet van Franse muziek, toneelvoorstellingen, exposities en marktkraampjes.
  • Rommelmarkt: iedere zondag vindt een grote rommelmarkt plaats in het Parc de Sept-Heures. Hier vind je zeker wel iets moois. En niet alleen jij, er komen keer op keer honderden mensen op af.
  • Het oude kuurhuis: midden in het centrum vind je het oude kuurhuis. Vroeger was dit een elegant kuuroord. Vroeger kwamen hier veel beroemdheden en rijke mensen. Speciaal hiervoor liet de toenmalige burgemeester dit kuurhuis bouwen. Het gebouw heeft een chique en prachtige uitstraling met mooie details en decoraties, zowel binnen als buiten.

Unieke locatie Camping Spa België

Camping l’Eau Rouge ligt op nog geen 20 minuten rijden van Spa, er is dan ook van alles te beleven op en rond onze camping.

Er liggen hier bijvoorbeeld fantastische wandel– en fietsroutes. De Belgische Ardennen lenen zich daarnaast voor activiteiten zoals forelvissen en handboogschieten.

De omgeving van onze camping biedt ook leuke bezienswaardigheden zoals de Grotten van Hotton, Waalse mijnen, Reinhardstein, het attractiepark Plopsacoo en niet te vergeten: het F1 Circuit Spa-Franchochamps dat op steenworp afstand van de camping ligt. Ook tijdens de Grand Prix kan je bij ons terecht, Camping Spa-Francorchamps.

Op en rond onze camping zijn voldoende voorzieningen om van jullie vakantie naar de Belgische Ardennen een top-vakantie te maken. Zo is onze camping voorzien keurig sanitair, een speeltuin voor de kinderen en een ruime kantine met gezellig terras. Daarnaast is er een zwembad op de camping, dat tot 1 oktober verwarmd is tot 27 graden.

Camping Spa Francorchamps

Ben je gek van auto’s en de F1? Camping l’Eau Rouge ligt van een steenworp afstand van het circuit van Spa-Francorchamps. Tijdens het gehele weekend  van de Formule 1 is het een groot feest op de camping met honderden autoliefhebbers. De Belgische Grand Prix vindt plaats in Spa-Francorchamps midden in de prachtige natuur van de Belgische Ardennen. Dit bergachtige en bosrijke gebied geeft enorm veel sfeer en maakt de F1 in Spa erg uniek.

Ontdek de camping Ontdek de omgeving

Overtuigd?

Boek dan nu gelijk je verblijf op Camping l’ Eau Rouge, we verwelkomen jullie graag.

Boeken Tarieven