Camping Malmedy

Veelzijdige stad

Eén van de meest populaire toeristische plekken in de Belgische Ardennen is Malmedy. Hier vind je een erg gastvrije omgeving met veel activiteiten en culturele bezienswaardigheden. Op onze camping Malmedy, ontvangen wij jullie graag.

Ontdek Malmedy in de Belgische Ardennen

Malmedy kent veel mooie bezienswaardigheden die je niet mag missen tijdens u vakantie in de Belgische Ardennen. Daarnaast zal je zeker genieten van de gastvrijheid en de vriendelijkheid van de inwoners van Malmedy. De inwoners spreken Frans, maar vaak ook een goed woordje Duits. Vooral in de zomer zijn er veel feestdagen en activiteiten in de omgeving. Camping l’Eau Rouge ligt op slecht 5 kilometer van Malmedy en is daarom zeer geschikt als camping Malmedy.

Bezienswaardigheden Malmedy

In Malmedy en nabije omgeving zijn veel verschillende bezienswaardigheden. Het is een stad vol geschiedenis en dit is erg boeiend om te zien. Het klooster Malmundarium Malmedy is bijvoorbeeld door het Frans, Pruisische en Duitse Regime gebruikt.

Ook de kathedraal is een toeristische trekpleister van Malmedy. In 1944 heeft de kathedraal van Malmedy een bombardement meegemaakt waardoor het destijds de ramen verloor. Tegenwoordig zijn er nieuwe ramen geplaatst.

Meer over Malmedy weten? Klik dan hier.

Unieke plekken in de omgeving van Malmedy

  • Tuin met winterharde planten;
  • Het Malmundarium;
  • Historisch museum van het Prinsdom Stavelot-Malmedy;
  • Huis Vinette;

Activiteiten in de buurt van Malmedy

Er zijn ook genoeg dingen te doen in de buurt van Malmedy.

Denk bijvoorbeeld aan Speleologietochten door de grotten, waarbij je op een avontuurlijke manier door grotten gaat manoeuvreren. Of je kan gaan klimmen, wat een erg populaire activiteit is in de Ardennen. Maar als je geen zin hebt in actie, dan kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor een leuke GPS-Tocht, waarmee je de Ardennen kan verkennen. Je hoeft je dus nooit te vervelen.

Verblijven op onze camping Malmedy

Wil je graag op vakantie naar Malmedy? Ontdek onze camping Malmedy in de Belgische Ardennen. Op Camping l’Eau Rouge kan je verblijven op ons kampeerterrein met uw eigen tent of caravan of u kunt een chalet huren. Onze camping heeft comfortabele kampeerplaatsen en luxe chalets. Onze camping met zwembad Ardennen is erg fijn om te ontspannen na leuke dagactiviteiten in Malmedy.

Meer over de camping De tarieven

KAMPEREN OP DE CAMPING

Alle ingrediënten voor het echte kampeergevoel vind je bij ons. Ruime plaatsen met een elektriciteitsaansluiting van 10 AMP en bovendien de prachtige natuurlijke omgeving van een rustige camping in de Belgische Ardennen.

Iets meer luxe? Wij verhuren ook leuke chalets!

Kamperen Chalet huren