Kids corner

Altijd wat te beleven!

WH00t!?

“Kids corner?”. Ja, wij hebben een hele pagina gewijd aan onze jonge bezoekers. Dan weet je tenminste waar je aan toe bent.

Gaafste vakantie ooit!

Dat zeggen wij heus niet alleen hoor! Dat zeggen al die andere jongens en meisjes die jullie voor gingen; betrouwbare bron.

Heb je een suggestie? Doe je voorstel dan bij de receptie, online of bij één van de recreatie-medewerkers.

Socials

Op onze socials (jaja, wij hebben socials!) proberen we regelmatig leuke foto’s, video’s en straffe vakantie-verhalen te delen. Check onze insta!

Wat is er te doen?Recreatie

De jongens en meiden van ons recreatie-team bedenken altijd de vetste activiteiten tijdens jouw vakantie.

Zo hebben we regelmatig bootjesrace, bonte avond en leren ballonplooien met Ronaldo. En uiteraard ben je ook super welkom op de boogschietbaan voor een toffe boogschiet-cursus!

#eaurouge: Op de camping

Op Camping de l’ Eau Rouge zijn zat toffe voorzieningen om (samen met je broers, zussen, nieuwe vakantie-vrienden, of -oehlala- je nieuwe vakantieliefde #awkward) je eindeloos te vermaken.

Je kan spelen in de speeltuin, leuke pingpong-wedstrijden houden, uiteraard even afkoelen in het zwembad en jezelf – en je vriendjes – te trakteren op een heerlijk ijsje!

Zeiden we trouwens al dat wij een boogschietbaan hebben waar je onder leiding van hele toffe instructeurs de kneepjes van het vak kan leren? Maak wel even een foto voor op je Insta, of laat ons er eentje maken!

En vergeet natuurlijk het coole recreatieteam niet!

Wat is er zoal te doen?

Ga er op uit: Uitstapjes

Uiteraard is onze camping en ons recreatieteam supervet, maar even een dagje weg is ook altijd leuk! Stel aan het thuisfront eens één van deze activiteiten voor:

  • PlopsaCoo: achtbanen, molens en waterglijbanen!
  • Wolvencentrum van Bilstain: “Oma, wat heb je grote handen!”, oog in oog met de wolf!
  • Grotten: ontdek de speleoloog (dat is iemand die grotten onderzoekt) in jezelf in de grotten van Remouchamps of Hotton.
Activiteiten in de buurt