Kids corner

Altijd wat te beleven!

WH00t!?

“Kids corner?”. Ja, wij hebben een hele pagina gewijd aan onze jonge bezoekers. Dan weet je tenminste waar je aan toe bent.

Gaafste vakantie ooit!

Dat zeggen wij heus niet alleen hoor! Dat zeggen al die andere jongens en meisjes die jullie voor gingen; betrouwbare bron.

Heb je een suggestie? Doe je voorstel dan bij de receptie, online of bij één van de recreatie-medewerkers.

Socials

Op onze socials (jaja, wij hebben socials!) proberen we regelmatig leuke foto’s, video’s en straffe vakantie-verhalen te delen. Check onze insta!

Wat is er te doen?Recreatie

De jongens en meiden van ons recreatie-team bedenken altijd de vetste activiteiten tijdens jouw zomervakantie.

Zo hebben we regelmatig een heus springkussendorp (jongens, WIPE-IT-OUT valt in het niets, serieus!), een roofvogelshow, bootjesrace, talentenjacht “Eau Rouge Got Talent”.

#eaurouge: Op de camping

Op Camping de l’ Eau Rouge zijn zat toffe voorzieningen om (samen met je broers, zussen, nieuwe vakantie-vrienden, of -oehlala- je nieuwe vakantieliefde #awkward) je eindeloos te vermaken.

Je kan spelen in de speeltuin, leuke pingpong-wedstrijden houden, uiteraard even afkoelen in het zwembad en jezelf – en je vriendjes – te trakteren op een heerlijk ijsje!

En vergeet natuurlijk het coole recreatieteam niet!

Of huur een toffe skelter om over de camping te cruisen en maak indruk op de buren met je nieuwe bolide #mannenhouop! En o ja, we hebben ook nog een vogelbingo, haal je kaartje bij de receptie! #mannenvogelbingoserieus

Wat is er zoal te doen?

Ga er op uit: Uitstapjes

Uiteraard is onze camping en ons recreatieteam supervet, maar even een dagje weg is ook altijd leuk! Stel aan het thuisfront eens één van deze activiteiten voor:

  • PlopsaCoo: achtbanen, molens en waterglijbanen!
  • Wolvencentrum van Bilstain: “Oma, wat heb je grote handen!”, oog in oog met de wolf!
  • Grotten: ontdek de speleoloog (dat is iemand die grotten onderzoekt) in jezelf in de grotten van Remouchamps of Hotton.
Activiteiten in de buurt