Recreatie en animatie

Voor jong en oud

Recreatie en animatie? Vanaf 13 juli 2019 tot 25 augustus 2019 is er een supervet recreatie team aanwezig op Camping L’Eau Rouge. Dit toffe (en zorgvuldige geselecteerde) team organiseert zowel activiteiten voor de kleintjes, als voor de rest van het gezin. Zo is er voor jong en oud, altijd meer dan genoeg te beleven op onze camping. (Wij staan trouwens ook altijd open voor jouw suggesties!)

Camping de l’ Eau Rouge is een kleine gezinscamping, dus verwacht van ons geen grote shows. Maar ons team heeft er wel heel veel plezier in om verschillende activiteiten te organiseren.

Zo worden er activiteiten georganiseerd als sporttoernooitjes (volleybal, voetbal etc.), droppings, wandelingen, raket-schieten, een heuse lipdub, spooktochten, kinderkermis, bonte avond, pannenkoeken bakken of bijvoorbeeld stoepkrijten en andere leuke knutselactiviteiten.

Verder is er een recreatie-kelder die een prima uitkomst biedt bij regenachtig weer.

Ballonartiest Rolando

Rolando komt elk jaar een paar weken naar de camping. Hij geeft dan workshops voor beginners en volwassenen, dit is elk jaar heel erg leuk. Rolando neemt 5000 ballonnen mee als hij komt en maakt de mooiste dingen (hij moet toch in training blijven nietwaar). Hij maakt heel veel kinderen en ouderen gelukkig met zijn creaties. Kortom een leuke activiteit voor jong en oud. Meer informatie over ballonarties Rolando is te vinden op feestmetrolando.nl.

Versterk ons team

Lijkt het jou ook leuk om in de meivakantie en de zomervakantie onze leuke gasten te voorzien van allerlei originele recreatie- en animatie-activiteiten. Wij zijn altijd op zoek naar toffe jongens en meisjes die ons hier bij kunnen helpen.

Neem contact op