28 bewegwijzerde wandelingen

met de wandelkaart van het Nationaal Geografisch Instituut

Kom genieten in de Ardennen...
+ -
+ -

Wandelkaart Belgische Ardennen: Wandelen in en rond Stavelot in de provincie Luik wordt een stuk gemakkelijker met de volledig geactualiseerde wandelkaart die door het Nationaal Geografisch Instituut is opgesteld.

Stavelot heeft bovendien heel wat troeven: het is een mooie, authentieke en pittoreske stad, de watervallen van Coo, het circuit van Francorchamps en de Hoge Venen liggen vlakbij. Kortom; vele leuke activiteiten tijdens uw vakantie in de Belgische Ardennen.

28 bewegwijzerde wandelingen

De topografische kaart op schaal 1:25.000 toont het beeld van het grondgebied van Stavelot, Francorchamps, Coo en Hockai. Je vindt er bovendien 28 bewegwijzerde wandelingen met afstanden die variëren tussen 2,5 en 13,5 kilometer.

Met plattegrond en kleurenfoto’s

Naast de ingetekende trajecten zijn ook de vertrekpunten, de routenummers en de tekens van de bewegwijzering duidelijk afgebeeld. In de legende worden deze trouwens nogmaals opgesomd. Ze worden ook aangevuld met de afstanden en de moeilijkheidsgraad.

Bovendien zijn de trajecten van lange-afstand-wandelpaden GR5, GR14, GR571 en de RAVEL opgenomen. Op de ommezijde vind je dan weer een plattegrond van de stad Stavelot, een aantal kleurenfoto’s en uitgebreide toeristische informatie over de regio in de drie landstalen.

Sta tijdens de wandelingen voldoende stil bij al het schoon om je heen. Zo zie je prachtige bossen, mooie rotspartijen en magnifieke vergezichten. Zat van mooie plekjes om even uit te blazen dus.

Wij informeren je graag over alle mogelijkheden voor jouw wandel-uitje of wandel-vakantie. Wil je graag een wandel-weekend organiseren? Dat kan, wij denken graag met je mee. Neem even contact op.

Praktisch

De prijs van de Wandelkaart Belgische Ardennen bedraagt € 7,50. Ze is te koop bij de receptie van Camping L’Eau Rouge.