Gidsenbureau

Voor allerhandje uitjes

Kom genieten in de Ardennen...
+ -
+ -

Ben je geïnteresseerd in natuur-excursies en leuke buitenactiviteit? Dan hebben ze bij het Gidsenbureau vast wel wat inspiratie voor je. Zo maak je van jouw verblijf in de Belgische Ardennen een avontuurlijk outdoor-verblijf.

Het Gidsenbureau organiseert echt heel leuke en bijzondere activiteiten. Zo organiseren ze regelmatig mooie wandeltochten (in groep en onder begeleiding van een toffe gids) met diverse thema’s. Denk daarbij eens aan een bever-wandeltocht of een wandeltocht over de rivierinterpretatie. Niet alleen natuur, maar ook cultuur komt ruimschoots aan bod. Zo organiseren ze ook wandelingen naar diverse kastelen (van bijvoorbeeld La Roche, aanrader trouwens).

Mag het allemaal wat spannender?

Dat kan ook! Ze organiseren ook spoorzoeken, oriëntatie-tochten en overleven in de natuur (hutten bouwen en vuur maken).

Gelijk naar de outdoor-activiteiten? Ga dan eens naar de site van guidesoffice.eu.

Gidsenbureau

Website: bureaudesguides.eu
Email: contact@gidsenbureau.eu
Mob.: +32.(0)498.04.30.68

Heb je nog een vraag? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, we staan graag voor je klaar.

Kortingsbonnen

Op zoek naar leuke kortingsbonnen? Bezoek dan even de site achter de knop. Dat is wel zo handig als je wat wil besparen tijdens uw vakantie in de Belgische Ardennen. (En dat willen we toch allemaal?)

Trouwens? Je kan ook altijd even kijken bij het info-punt in de receptie. Daar vind je ook regelmatig leuke kortingsbonnen en aanbiedingen. En wij vinden het bovendien altijd leuk je weer even te zien. (of te voorzien van gratis advies)

Naar de site