F1 2020 achter gesloten deuren

op 30 augustus 2020

F1 dit jaar achter gesloten deuren, helaas

F1 SPA 2020 achter gesloten deuren! Het al dan niet doorgaan van de Formule 1 in Spa-Francorchamps (blijft toch het mooiste circuit van de wereld) hing al een tijdje in de lucht.

De laatste dagen werd steeds meer duidelijk dat deze mooie race alsnog gehouden wordt, maar achter gesloten deuren. Dit natuurlijk vanwege alle maatregelen met oog op het corona-virus. Zo jammer dat deze prachtige race het dit jaar zonder publiek moet doen.

Op deze pagina vind je meer informatie over hoe we omgaan met de gedane boekingen.

Oei, en nu?Ik heb een verblijf geboekt

Je bent natuurlijk van harte welkom (lees onder dit blok meer), maar wil je toch afzien van de boeking voor 2020? Dan voorzien wij een voucher ter waarde van het reeds betaalde bedrag van jullie boeking.

Deze voucher is:

  • Persoonsgebonden, dat wil zeggen: de persoon waarvan de gegevens op de oorspronkelijke boeking staan (vergeet je identiteitskaart niet bij het inchecken);
  • Niet overdraagbaar aan anderen;
  • Geldig voor een nieuw verblijf tot en met uiterlijk de F1 van Spa-Francorchamps 2021, op basis van beschikbaarheid;
  • Niet inwisselbaar voor geld en/of te spenderen op de camping.

Wat ik moet doen?

Lees onderstaande goed door.

Wanneer jullie gebruik willen maken van deze voucher om volgend jaar weer naar de Formule 1 te komen, kan dit door een nieuwe reservering te plaatsen, daarbij kan je het huidige reserveringsnummer vermelden en dan verrekenen wij de waarde van die voucher met de nieuwe boeking.

  • Reserveren met deze voucher voor een verblijf in 2021 kan vanaf 15 november 2020 tot uiterlijk 31 december 2020.
  • Na 31 december komen de niet ingewisselde vouchers te vervallen!
  • Wees er op tijd bij, want de boekingen worden niet automatisch doorgeschoven.
  • In alle gevallen moet er opnieuw gereserveerd worden!

Je krijgt geen afzonderlijk voucher meer per mail, het kenmerk van je voucher is het huidige boekingsnummer.

Toch nog vragen?

Neem dan contact met ons op.

Contact

Wij willen toch komen, want…Dichterbij kan je niet komen!

De meeste F1-fanaten weten het wel: dichterbij het circuit dan bij ons kan je in die dagen amper komen. Je hoort de motoren bulderen en ruikt – bijna – het rubber van de gierende banden…

Dat het dit jaar anders zal zijn, dat staat vast. Maar heb je je nu toch zo verheugd op een goed weekend weg met vrienden op Eau Rouge. Dat kan natuurlijk ook! Sterker nog; dat zouden wij heel tof vinden! Wij maken er hoe dan ook een top-weekend van…

De voucher kan ook gebruikt worden voor een gewoon verblijf al dan niet in het laatste weekend van augustus 2020 (dan hanteren we natuurlijk de gewone kampeer-tarieven), neem dan even contact met ons op of plaats een reservering.

Dat wil ik, direct boeken! Contact