Werken bij Camping L'Eau Rouge?

Voor de verschillende vakanties en seizoenen zijn wij regelmatig op zoek naar mensen die het leuk vinden om op onze camping in de Ardennen te werken.

Op dit moment hebben we de volgende open plekken:

  1. Recreatieteam: Voor de recreatie/animatie, liefst 2 vrienden/vriendinnen die elkaar al kennen.
  2. Duizendpoot: Ook zoeken we een duizendpoot die mede de receptie/bar runt.
  3. Technische hulp: Het oplossen van storingen en onderhoud aan het terrein, het omgaan met gereedschap is jouw tweede natuur.

Het betreffen vakantiebaantjes voor de meivakantie, en het hoogseizoen 2/3 weken aaneengesloten. Meer informatie over de profielen is hieronder te vinden.

Profiel recreatieteam

Om ons recreatieteam te versterken zoeken wij iemand die jong van geest is. Verder moet je sterk in je schoenen staan en van mensen houden. We verwachten dat je spontaan reageert in plotselinge situaties en dat je een verantwoordelijkheidsgevoel hebt. Creativiteit is ook een belangrijke eigenschap. Je bent 17 jaar of ouder en mocht je iemand kennen die met je mee wil doen is datzeker een aanbeveling.

Je takenpakket

Je grootste taak is mensen met elkaar verbinden. Zodat er een samenhorigheidsgevoel ontstaat om samen dingen te ondernemen. Te beginnen met de peuters en kleuters tot een voetbaltoernooi voor ouderen. Je bent constant aanwezig als aanspreek punt voor zowel ouders als kinderen.

Je beloning

Jouw voldoening is te beleven door hoe onze gasten het leuk vinden om met elkaar om te gaan. Opgenomen te worden in de rest van ons camping team, elke dag samen eten en overleg maakt dat je snel tot de grote familie van L'Eau rouge behoort. Misschien wel 'for a life time'. Maar ook een financiële vergoeding is ter sprake, natuurlijk is dit afhankelijk van je leeftijd en competenties. Je verblijf op L'Eau Rouge is geheel gratis en is inclusief eten en drinken.

Profiel duizendpoot

Je bent zeer zelfstandig en stressbestendig en het belangrijkste JE HOUDT VAN MENSEN. Je houdt erg van de afwisseling en plotselinge ontstane situaties zijn vooral een uitdaging om dit snel en doeltreffend op te lossen. We waarderen vooral jouw leergierigheid.

Takenpakket

Je opereert naast Franka en je werk is zeer uiteenlopend; receptie werk, inschrijvingen, in ontvangst nemen van klachten, een biertje tappen tot bijspringen in de keuken voor bijv. de lasagne. Inspringen in het frituren. De gasten begeleiden naar hun plaats. Sanitair controleren, en waar nodig actie ondernemen. En nog veel meer.

Je beloning

Opgenomen te worden in de rest van ons camping team, elke dag samen eten en overleg maakt dat je snel tot de grote familie van L'Eau rouge behoort. Miscchien wel 'for a life time'. Uiteraard is een financiële vergoeding ter sprake, natuurlijk is dit afhankelijk van je leeftijd en competenties. Je verblijf op L'Eau Rouge is geheel gratis en is inclusief eten en drinken.

Profiel technische hulp

Je hebt een brede interesse voor de natuur. Het omgaan met gereedschap is jouw tweede natuur. Een storing is geen probleem maar een uitdaging en hoe je dit dus zo snel als mogelijk kunt oplossen. Je bent daarnaast accuraat, maar je houdt ook van mensen.

Takenpakket

Je werkt samen met Frank en je weet hoe je WC's kunt ontstoppen, maar ook een lekkende kraan kunt verhelpen. Een heg knippen vind je leuk werk en de bloemen verzorgen doe je automatisch. Natuurlijk heeft de verfkwast voor jouw geen geheimen en het gebruik van de maaimachine is een leuke onderbreking in je wekelijks ritme. Ook de afvalcontainers hebben dagelijkse jouw aandacht. Later herken je direct wat er wel of er niet goed is aan de techniek naarmate je hier wat langer rondloopt. Het blijft periodiek werk.

Je beloning

De complimenten van de gasten in ontvangst nemen, na een probleem te hebben opgelost. Door de grote verscheidenheid aan campingtechnieken zul je zeer breed ontwikkelen. Bij gebleken geschiktheid in een later stadium ga je de camping voor een weekje runnen als we buiten het seizoen bezet zijn. Die verantwoordelijkheid zie je als een beloning maar ook als een uitdaging.

Opgenomen te worden in de rest van ons camping team, elke dag samen eten en overleg maakt dat je snel tot de grote familie van L'Eau rouge behoort. Miscchien wel 'for a life time'. E.e.a in overleg. Maar ook een financiële vergoeding is aan de orde en natuurlijk afhankelijk van leeftijd en competenties. Jouw verblijf op L'Eau Rouge is helemaal gratis en is inclusief eten en drinken.

Heb je interesse neem dan met ons contact op.