Animator worden?!?

De tofste vakantiejob!

Op zoek naar een leuke vakantiejob?

Let op! Voor seizoen 2019 zijn wij niet meer op zoek naar versterking voor ons team, desalniettemin vinden we het altijd ontzettend leuk om toffe mensen te leren kennen, dus neem gerust contact met ons op!

Vakantiejob in de Ardennen? Wij zijn voor de mei- en de zomer-vakantie altijd op zoek naar hele toffe kerels en vrolijke meiden die het leuk vinden om op camping Domaine de l’Eau Rouge in de Belgische Ardennen de kinderen – verschillende leeftijden – te vermaken. Lijkt je dat wat? Lees dan even rustig verder….

Door het organiseren van tal van leuke activiteiten bezorg je onze gasten een onvergetelijke vakantie, maar ook voor jezelf wordt het een herinnering om nooit meer te vergeten. Dat zuigen we niet zomaar uit onze duim, maar dat merken we aan de recreatie-jongens en -meiden die de afgelopen jaren iedereen vermaakt hebben.

Hoe ziet jouw dag er uit op Eau Rouge?

’s Morgens sta je op, geniet van de prachtige groene omgeving, ontbijt en kopje koffie er bij (toch even bijkomen van die gezellige avond er voor 😉 ). Samen met je recreatiemaatje bereid je de ochtendactiviteit voor (vaak is dit een wat rustigere activiteit zoals bv. knutselen, tekenen en schilderen) en ga je aan de slag met de kids.

Daarna lunchen we gezellig samen met z’n allen (een stevige warme maaltijd) en spreken we even de dag door. Wie heeft er wat nodig? Heeft er iemand hulp nodig? En dan is het weer tijd voor de middag-activiteit, dit is wat vaak wat actiever: voetbaltoernooi, wandeling, bootjesrace, …

Na het avondeten hebben we vaak nog een avond-activiteit, daarbij kan je bv. denken aan playback-show of een wedstrijd voor het hele gezin (zoals BINGO!, hoewel creatievere ideetjes zeker welkom zijn)

Klinkt goed, mag het wat zakelijker?

Wij regelen heel graag heel veel voor je: we zorgen voor een slaapplaats, lekker lunchen met het hele team en uiteraard regelen we de zakelijke en financiële kant van jouw vakantiejob in de Ardennen ook gewoon goed. Op een rijtje:

  • Gewoon, een echt contract als jobstudent. We gaan uit van 36 uur verdeeld over 6 dagen;
  • Gezamenlijke lunch;
  • Je eigen tour-caravannetje om in uit te rusten (douchemuntjes krijg je van ons);
  • Vergoeding van je heen- en terugreis aan het begin en eind van je werkperiode (en we halen je nog op bij het station ook 😉 );

#zinin deze Vakantiejob in de Ardennen?

Neem even contact met ons op of kom langs, dan laten we je gelijk zien hoe het in zijn werk gaat. Heb je nog een toffe vriend of vriendin die ook graag animator wordt? We vinden het altijd leuk als het team elkaar al kent, dan zit de sfeer altijd gelijk goed.

Neem contact met ons op

Wat zoeken wij in jou?

Buiten dat je natuurlijk ontzettend tof, gezellig en vrolijk bent…vinden we het ook belangrijk dat:

  • je goed met kinderen van allerlei leeftijden om kan gaan;
  • je buiten Nederlands, ook een beetje Engels praat (of het graag wil leren);
  • flexibiliteit jouw tweede natuur is;
  • creativiteit je achternaam is;
  • je een divers en leuk activiteiten-programma kan bedenken voor allerlei soorten en maten kids!
Vraagje?