Kom vissen in de Ardennen

De combinatie van een prachtige natuurrijke omgeving en vele riviertjes maakt de Ardennen de ideale plek om te vissen. Vissen kan in de Ardennen, en speciaal in de buurt van camping l'Eau Rouge op vele verschillende plekken, van kalme wateren tot snelstromende riviertjes. De Ardennen is niet voor niets al jaren dé plek om te vissen in België. Onze camping biedt een prima uitvalsbasis voor vissers die (forel) willen vissen in de Ardennen.

vissen ardennen

Vissen Ardennen

Heel wat gasten op onze camping hebben hun visspullen mee en dat is natuurlijk niet voor niets. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden van uw visvakantie in de prachtige Ardennen. In de omgeving van camping l' Eau Rouge vindt u ruim 33 km van gevarieerd parcours over de riviertjes Amblève, Eau Rouge, de Warche en Rechterberg in een natuurlijke en rustige omgeving.

Wij werken samen met La Truite en verkopen op onze camping ook de visvergunningen voor rivieren en vijvers. Uitgebreide informatie vindt u op de website van La Truite, Stavelot-Malmedy.

Naast mooie plaatsen om te vissen Ardennen biedt Camping L'Eau Rouge nog veel meer. Ga ook eens fietsen op een van de vele Ravels fietspaden, maak gebruik van de wandelvlonders of neem deel aan een van onze vele handboogtoernooien. Maak van uw akantie in de Ardennen een vakantie om nooit te vergeten!

Direct reserveren