Zomervakantie in de Ardennen

Uw zomervakantie in de Ardennen doorbrengen? Kom dan naar Camping l' Eau Rouge in de Ardennen. Of u nu kiest voor een sportieve vakantie of op zoek bent naar een lekkere relax-vakantie, op onze camping bent u aan het juiste adres. Voor jong en oud biedt Camping l'Eau Rouge alles wat een heerlijke zomervakantie onvergetelijk maakt.

Genieten van de Ardennen

Het begint natuurlijk al bij de reis. Waar sommigen uren rijden naar verre landen bent u onderweg naar de Ardennen al in enkele uren op de plaats van bestemming. En ondanks dat u geen dagen in de auto zit, bent u wel helemaal in een ander land. Laat u ook verrassen door de adembenemende natuur in de Ardennen, bezoek de gezellige dorpjes of beleef sportieve avonturen. In de Ardennen kan het allemaal.

Met Camping l'Eau Rouge als kampeerplek voor uw tent of caravan of waar u een comfortabel chalet huurt, weten wij zeker dat u een onvergetelijke zomervakantie heeft.

Zomervakantie in de Ardennen

Er is zoveel te zien en te beleven in de Ardennen dat u waarschijnlijk tijd tekort komt. Toch zetten wij eens wat leuke uitjes voor u op een rijtje:

  • Ontdek de mooie natuur tijdens een wandeling of fietstocht
  • Proef de lekkerste biertjes in één van de vele lokale brouwerijen
  • Bezoek de grotten van Remouchamps of andere grotten
  • Kanovaren, bijvoorbeeld op de Ourthe
  • Survival voor jong en oud
  • Bezoek pittoreske stadjes als Spa, Stavelot, Luik of Namen
  • Speciaal voor de kids: Plopsa Coo, Houtopia en de dierentuin Monde Sauvage
  • Er zijn veel mogelijkheden voor geocaching in de Ardennen
  • Bezoek het circuit van Spa Francorchamps

Bovenstaand rijtje is nog niet eens volledig, bij onze receptie kunnen wij u nog veel meer ideeën geven die u tijdens de zomervakantie in de Ardennen kunt doen. Overigens hoeft u natuurlijk niet eens weg van de Camping Ardennen. Want ook hier is van alles te doen. Ons recreatieteam organiseert leuke activiteiten, het zwembad nodigt altijd uit voor een frisse duik en in het riviertje kunnen de kinderen uren doorbrengen met spelen, dammetjes bouwen etc. Kortom, ook op de camping zelf kunt u heerlijk vakantie vieren.

Zomervakantie in de Ardennen

Camping l'Eau Rouge

Camping l'Eau Rouge beschikt over ruime kampeerplaatsen waar u met uw eigen kampeermiddel terecht kunt. Wilt u meer comfort, kies dan voor een chalet op de camping. Op deze manier maakt u volledig deel uit van het campingleven, maar heeft u wel de luxe van een chalet. Onze chalets hebben een overdekte veranda en zijn geschikt voor 4 tot 6 personen. Ontdek onze camping met zwembad Ardennen!

Heeft u interesse in een bezoek aan camping l'Eau Rouge? Informeer gerust vrijblijvend naar beschikbaarheid en tarieven. Meer informatie leest u ook op de website.

Reserveren