Zomervakantie Ardennen 2019

Bent u al plannen aan het maken voor de vakantie in de zomer van 2019? De Belgische Ardennen is voor veel mensen ieder jaar weer de ideale vakantiebestemming. Hier vindt u tijdens uw vakantie rust en ruimte, maar ook avontuurlijke activiteiten. Ideaal voor een zomervakantie Ardennen 2019!

Groen, ruimte & rust

In de Belgische Ardennen kan iedere vakantieganger zijn ideale vakantie beleven. Wanneer u houdt van rust en ruimte kunt u goed terecht op Camping L’Eau Rouge. Middenin de prachtige natuur van de Ardennen vindt u onze camping. Hier heerst een fijne sfeer en veel rust. Ter afwisseling zijn er ook veel leuke activiteiten, een gezellig restaurant en een zwembad vol waterpret. Toch blijft het iedere ochtend rustgevend om wakker te worden onder groene bomen en tussen uitgestrekte bossen en weilanden. Meer over een zomervakantie in de Ardennen.

De omgeving ontdekken

Vindt u het fijn om op vakantie 2019 een aantal activiteiten te ondernemen? In de Ardennen heeft u een ruime keuze en hoeft u zich nooit te vervelen. Hier kunt u de omgeving al wandelend of fietsend ontdekken. Daarnaast kunt u kneuterige dorpjes bezoeken of naar de mooie stad Spa. In Spa kunt u tevens ook naar relaxte thermen of een bezoek brengen aan F1 Circuit van Spa Francorchamps. Ontdek ook de Waalse mijnen, de Grotten van Hotton of Slot Reinhardstein.

Zomervakantie Ardennen 2019

Avontuurlijke activiteiten in de Ardennen

In de Ardennen kunt u veel verschillende activiteiten beleven. Sportieve activiteiten als boogschieten, vissen, fietsen, kanoën en raften kan allemaal tijdens uw zomervakantie Ardennen 2019. Houdt u van vissen? Geniet dan van een visvakantie Ardennen met prachtige riviertjes, kalme wateren en snelstromende rivieren. Of van een uitgebreide wandelvakantie waarin u alle mooie plekjes van de Ardennen ontdekt.

Zomervakantie Ardennen 2019 boeken

Op camping l’Eau Rouge bent u altijd welkom met uw eigen tent of caravan. Hier kunt u terecht op ruime kampeerplekken. Daarnaast kunt u op ons vakantiepark Ardennen ook een mooie stacaravan huren. Hier geniet u van het ultieme vakantiegevoel met meer comfort en luxe. Op onze camping geniet u van een fijn en energiezuinig zwembad. Ideaal voor uw zomervakantie Ardennen 2019!

Tarieven