Wildseizoen Ardennen

Vanaf oktober is het Wildseizoen Ardennen geopend. Dit betekent dat u heerlijk kunt genieten van culinaire hoogstandjes op het gebied van wild. Wanneer u houdt van heerlijk eten, is een bezoek aan de Ardennen zeker de moeite waard. 

Genieten van heerlijk eten en een prachtige omgeving

Het wildseizoen wordt geopend op 15 oktober en eindigt op 31 december. Dit is de periode dat het jachtseizoen in de Ardennen geopend is. Vele restaurants hebben hierdoor vers wild vlees op het menu staan.  Dit houdt vooral in dat uw heerlijk kunt genieten van wildgerechten gemaakt van bijvoorbeeld hert, eend of konijn. Tijdens een romantisch diner of gezellig etentje met vrienden. De gerechten worden vers en op een bepaalde manier klaargemaakt waardoor de smaak van het vlees optimaal tot zijn recht komt. Het wild wordt vaak dezelfde dag gegeten als dat het geschoten is, en dit proef je! De heerlijke smaaksensatie van wildgerechten zorgt ervoor dat er elk jaar weer mensen terug komen naar de Ardennen. 

  wildseizoen

Wildseizoen Ardennen bij L'Eau Rouge

De Ardennen zijn in deze periode niet alleen aantrekkelijk vanwege de culinaire wildgerechten. Het seizoen is ook in trek vanwege de prachtige natuur van de herfst. De natuur in de Ardennen kleurt langzaam rood en paddestoelen komen tevoorschijn. Hierdoor krijgt de Ardennen een bijzonder sprookjesachtige uitstraling. Camping L'Eau Rouge ligt verscholen in de natuur van de Belgische Ardennen nabij het plaatsje Stavelot. Hier kunt u kamperen of een chalet reserveren tijdens het wildseizoen. Tijdens u verblijf kunt u verschillende activiteiten doen als vissen, boogschieten, fietsen, wandelen of kanoën. Bekijk hier alle activiteiten die er in de buurt van L'Eau Rouge te doen zijn. Wilt u graag warm en comfortabel verblijven op onze camping? Dan kunt u bij L'Eau Rouge een chalet huren

Welke heerlijke wildgerechten gaat u proeven?

Reserveer!